Persbericht: Colt benoemt Peter Coppens tot Vice President ProductAmsterdam, 11 januari 2017 – Colt Technology stelt Peter Coppens aan als Vice President Product. In zijn nieuwe functie zal Peter Coppens verantwoordelijk zijn voor de behoeftebepaling van de klant, het identificeren van marktkansen en de ontwikkeling van de toekomstige portefeuille. Daarnaast zal hij ook de bestaande dienstenportfolio beheren en het verkoopsucces ondersteunen.

Peter werkt al sinds 2000 voor het telecommunicatiebedrijf en begon er als Senior European Product Manager IP VPN en Internet. In 2016 ging hij aan de slag als Director Product Management & Marketing, eerst op Europees en nadien op globaal niveau.Als Vice President Product is Peter Coppens wereldwijd verantwoordelijk voor het management, de marketing en prijsbepaling van alle producten uit het portfolio van Colt. Daaronder vallen onder andere Ethernet, Internettoegang, SDN/NFV, IP VPN, SD-WAN, Wave, Dark Fibre en Voice Services. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan de Chief Operating Officer Rajiv Datta.

Peter Coppens: “Voor Colt breken boeiende en uitdagende tijden aan met onder andere de transitie van IT-netwerken naar Software Defined WAN. Daarnaast is er de uitbreiding van onze fibre assets naar de Aziatische markt (Japan, Hong Kong, Singapore) en nu naar de Verenigde Staten. Ik kijk er bovendien naar uit om samen te werken met de andere leden van het managementteam en mijn ervaring in te zetten voor de verdere groei van Colt op wereldniveau.”

Over Colt
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 800 datacenters in de grootste zakencentra van Europa,  Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 25.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats >

Lees verder..

BizPress.nl