Persbericht: CLOUDIAN BREIDT UIT IN EMEA EN VERDUBBELT OMZET EN AANTAL MARKETINGMEDEWERKERS EN VERGROOT PARTNERNETWERKCloudian maakt vandaag bekend dat het zijn groeitempo in de regio EMEA de afgelopen zes maanden sterk heeft opgevoerd. In deze periode verdubbelde het zijn omzet en het aantal marketingmedewerkers, verwelkomde het nieuwe resellers binnen zijn partnernetwerk, opende het een EMEA-hoofdkantoor en haalde het 28 nieuwe klanten binnen. Dit alles is het resultaat van de snelgroeiende vraag naar scale-out storage-oplossingen in deze regio.

Nieuwe klanten onder Global 2000-ondernemingen zijn onder meer een marktleider in online reizen, een van de drie grootste farmaceutische bedrijven, een dakenfabrikant met een miljardenomzet, een van de drie grootste autofabrikanten, een leider in IT-verzekeringen, een van de vijf grootste Europese banken en een van ’s werelds grootste ingenieursbureaus. In drie gevallen bedroeg het aanvankelijke aankoopbedrag meer dan een miljoen dollar. Hieruit blijkt de groeiende omvang van object storage-projecten.

Cloudian heeft daarnaast zijn partnernetwerk in de regio EMEA uitgebreid. Resellers die het afgelopen halfjaar partner werden, zijn onder meer Komposite in Frankrijk, European Electronique in het Verenigd Koninkrijk, PQR in Nederland, Akquinet in Duitsland en Intertec in het Midden-Oosten.

“Bij PQR geloven we dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche. Als strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspace-oplossingen, levert en beheert PQR hybride cloudomgevingen,” zegt Marco Lesmeister, commercieel directeur bij PQR. “Cloudian biedt de schaalbaarheid, eenvoud en compatibiliteit met verschillende clouds die onze klanten nodig hebben om te innoveren, de efficiëntie te vergroten en meer waarde te halen uit hun bedrijfsgegevens. PQR is een specialist op het gebied van datamanagement en dataopslag en Cloudian is een uitstekende aanvulling in ons portfolio waar het gaat om file en object based&>

Lees verder..

BizPress.nl