Persbericht: Citrix stimuleert applicatieontwikkeling en -leveringAMSTERDAM – 26 Augustus 2019 – Digitale transformatie ontstaat niet zomaar. Het wordt gevoed door de snelle en efficiënte levering van nieuwe applicaties die onze manier van denken en werken verbeteren. Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) breidt daarom zijn open source-integraties verder uit. Hierdoor kunnen bedrijven moderne, innovatie cloudomgevingen van verschillende toonaangevende aanbieders gebruiken om hun overstap naar de cloud te versnellen en eerder resultaten te behalen. Het bedrijf kondigde vandaag aan dat Citrix® ADC het Red Hat OpenShift Operator certificaat heeft behaald, waarmee het IT-organisaties een nieuwe snelle, flexibele en consistente mogelijkheid biedt om applicaties op grote schaal te ontwikkelen, testen en leveren in Kubernetes-omgevingen. Citrix ADC’s zijn compatibel binnen de Red Hat platforms, inclusief Red Hat OpenShift, en de volledige stack wordt commercieel ondersteund door Red Hat en partners.

“We leven in een wereld gedreven door applicaties. IT-organisaties moeten modern omgevingen creëren waarin ze op een flexibele en ‘agile’ wijze apps kunnen leveren, met behoud van schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid van hun systemen,” zegt Mihir Maniar, Vice President of Product Management, Networking bij Citrix. “Met ons Red Hat OpenShift Operator certificaat, breiden we de mogelijkheden die onze klanten daarbij hebben uit.”

Een moderne aanpak
Citrix® ADC is een softwaregerichte oplossing voor applicatielevering en load balancing, ontwikkeld om een hoogwaardige digital enterprise experience te bieden voor web-, traditionele en cloud-native applicati>

Lees verder..

BizPress.nl