Persbericht: Citrix rapporteert financiële resultaten over het vierde kwartaal en over het gehele boekjaarAmsterdam, 24 januari 2019 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS) rapporteerde gisteren financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het fiscale jaar eindigend op 31 december 2018. Hieronder volgt een overzicht van de cijfers die zijn gerapporteerd:

Q4 en jaaromzet
Kwartaalomzet van $802 miljoen gestegen met 3% jaar-over-jaar
Jaarlijkse omzet van $2.97 miljard gestegen met 5% jaar-over-jaar

Financieel jaaroverzicht
Bij de beoordeling van de resultaten over het boekjaar 2018 ten opzichte van het boekjaar 2017:

  • De opbrengsten uit abonnementen stegen met 45 procent. De opbrengsten uit abonnementen als percentage van de totale opbrengsten bedroegen 15 procent;
  • Product en licentie daalden met 4 procent;
  • Ondersteuning en diensten stegen met 2 procent;
  • De netto-omzet steeg in de EMEA-regio met 8 procent; steeg in de regio Amerika met 4 procent; en steeg in de APJ-regio met 3 procent.

Reactie van David Henshall, President en CEO: “Al onze belangrijkste resultaatindicatoren kwamen binnen op of boven de doelstellingen die we ons hadden gesteld. Belangrijker nog is dat ons abonnementsmodel in een stroomversnelling is gekomen. Ik geloof dat we vandaag de dag de beste productportfolio hebben die we ooit hebben gehad en dat onze langetermijnvisie aansluit bij zowel onze klanten als onze partners.”

Lees het volledige, Engelstalige persbericht op de website.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wor>

Lees verder..

BizPress.nl