Persbericht: Cisco en Telindus ontwikkelen Telindus Managed SD-WAN Utrecht, 8 juli 2019 – Telindus lanceert de eerste dienst van Telindus Connect Platforms op basis van Cisco technologie. Telindus Managed SD-WAN helpt organisaties grip te krijgen op een gecompliceerd hybride netwerk en de veiligheid van het netwerk te waarborgen. De vraag hiernaar is groot, blijkt uit onderzoek onder IT-beslissers die bekend zijn met SD-WAN. Maar liefst 67 procent geeft aan positief te staan tegenover het afnemen van SD-WAN als dienst. Belangrijke redenen hiervoor zijn het inzichtelijk hebben van kosten (88%) en het hebben van een strategisch partner die hen bijstaat bij moeilijke SD-WAN-vraagstukken (87%). Ook zegt een groot deel van de respondenten dat de implementatie van een Managed SD-WAN een voordeel biedt, omdat zij te weinig resources beschikbaar hebben (77%).   

Cisco en Telindus: een krachtige samenwerking
Telindus Managed SD-WAN is een oplossing die organisaties de regie geeft over de flow van data en communicatie door de netwerken. De voordelen zijn daarnaast de snelle implementatie en de tijd die beschikbaar komt voor bijvoorbeeld innovatie aan de zijde van de klant. 82 procent van de IT-beslissers geeft aan positief tegenover Managed SD-WAN te staan, zodat er gefocust kan worden op de lange termijndoelstellingen en innovatie. De combinatie van Cisco en Telindus geeft de klant hier toegang toe. De state-of-the-art technologie van Cisco en de zeer hoogwaardige kennis van Telindus maken deze gezamenlijke aanpak zo krachtig. 
 
Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco Nederland: “Steeds meer organisaties zijn op dit moment bezig met de vernieuwing van hun WAN en overwegen over te stappen. Als marktleider op het gebied van IT en netwerken zijn we als Cisco altijd op zoek naar de beste manier om klanten bij te staan in de digitale transformatie. Door deze>

Lees verder..

BizPress.nl