Persbericht: Centric neemt belang in BI-specialist VyZyrGouda, 4 januari 2018IT-dienstverlener Centric heeft een belang van 20% genomen in BI-specialist VyZyr. Beide organisaties willen zo het gebruik van de managementtool van VyZyr stimuleren binnen de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

VyZyr is een tool voor managementinformatie met in de praktijk bewezen overzichten en dashboards, die belastingkantoren en gemeenten inzicht geven in hun primaire belastingproces en de resultaten daarvan.

CEO Karim Henkens van Centric: “VyZyr biedt uitstekende standaardoverzichten gebaseerd op data uit onze belastingsystemen. In 2017 heeft een aantal grote organisaties VyZyr in gebruik genomen. Deze klanten van Centric zijn gebaat bij continuïteit in de samenwerking tussen Centric en VyZyr. Daarom hebben wij besloten een belang te nemen in VyZyr.”

Harold Vanhommerig, directeur van VyZyr: “Ik ben erg blij met deze samenwerking en het onderlinge vertrouwen. Klanten worden graag ontzorgd en kant-en-klare inzichten met tijdige, juiste en volledige informatie horen daarbij. Dat is wat VyZyr levert en wat we in samenwerking met Centric verder gaan uitbouwen. VyZyr is gespecialiseerd in belastingen en financiën, maar de tool is generiek en daardoor ook inzetbaar binnen andere gemeentelijke domeinen.”

Voor meer informatie:

Centric
Marlies Aanhaanen 
Manager Corporate Communications
marlies.aanhaanen@centric.eu
+31 6 50 50 77 11

VyZyr
Harold Vanhommerig
Directeur
H.Vanhommerig@VyZyr.nl
+31 6 29 52 38 78

Achtergrondinfo  

Over VyZyr
VyZyr B.V. is een jonge organisatie die is ontstaan uit VIA Consultancy. Sinds 1999 heeft eigenaar en directeur van VyZyr, Harold Vanhommerig,>

Lees verder..

BizPress.nl