Persbericht: Celonis brengt gratis process mining-software op de markt’s Hertogenbosch, 9 juli 2019 – Celonis, een toonaangevende organisatie in bedrijfstransformatie-software, brengt zijn oplossing Snap op de markt. Deze nieuwe versie van Celonis Intelligent Business Cloud is gratis beschikbaar voor iedereen. Het nieuwe product is ontworpen voor kleinere bedrijven, startups en individuele gebruikers. Door Snap kan iedereen aan de slag met geavanceerde process mining-software.

“Process mining is een relatief nieuwe en baanbrekende technologie; we zijn er trots op te kunnen zeggen dat we een pionier zijn op dit gebied. Met process mining kunnen bedrijven complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk maken en actie ondernemen om bedrijfstransformatie te realiseren”, zegt Alex Rinke, co-CEO van Celonis. “Maar ondanks de groeiende populariteit is process mining voor veel mensen nog steeds ingewikkeld of lijkt het buiten bereik. Ons doel is om dat te veranderen met Snap. Met deze oplossing maken we process mining toegankelijk voor iedereen.”

Om dat te bereiken bevat de oplossing ingebouwde hulpmiddelen, zoals video’s en walkthroughs. Deze begeleiding maakt het eenvoudig om te starten met Snap.

Een aantal belangrijke features van Celonis Snap zijn:

  • Data Connectors: Krijg inzicht in vrijwel elk proces door flat files te uploaden of verbinding te maken met Google Sheets of ServiceNow.
  • Proces Discovery: Visualiseer het proces objectief en begrijp alle variaties, storingen en mogelijkheden voor verbetering.
  • Proces Analysis: Identificeer de hoofdoorzaken van processchommelingen en -afwijkingen, en bereken de impact op het bedrijf.
  • Team Collaboration: Deel procesinzichten direct met anderen en werk beter samen.
  • Conformance Checker: Weet precies wat de>

    Lees verder..

BizPress.nl