Persbericht: Celonis benoemd tot meest innovatieve techbedrijf van het jaar in Gold Stevie Awards’s Hertogenbosch, 20 augustus 2019 – Celonis, leider in enterprise performance acceleration software, heeft een Gold Stevie Award in de wacht gesleept. Vandaag kondigde Celonis aan dat het deze award heeft gewonnen in de categorie Most Innovative Tech Company of the Year – Up to 2,500 Employees.

“We zien dit als een belangrijke erkenning voor onze innovatieve oplossingen”, zegt Alexander Rinke, mede-CEO van Celonis. “De award beloont onze inspanningen om sterke oplossingen te bouwen die klanten helpen frictie uit hun kernprocessen weg te nemen en hen in staat te stellen ‘superfluid enterprises’ te worden. Het is onze missie om processen te veranderen in exceptionele ervaringen die een positieve impact hebben op bedrijfsresultaten.”

De prijs valt samen met een belangrijk momentum voor Celonis, dat onlangs opnieuw een financieel jaar afsloot met driecijferige groei. Tevens verdubbelde het klantenbestand en lanceerde Celonis zijn Intelligent Business Cloud SaaS process mining-oplossing.

De gewonnen award valt binnen het International Business Awards-programma van de organisatie en werd dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt. De International Business Awards is een van de belangrijkste programma’s voor bedrijfsawards ter wereld. Alle personen en organisaties wereldwijd komen in aanmerking om nominaties in te dienen: publiek en privaat, profit en non-profit, groot en klein. Dit jaar werd een recordaantal van meer dan 4.000 nominaties ingediend voor dit programma door bedrijven in 74 verschillende landen.

“De juryleden waren erg onder de indruk van de nominaties die dit jaar werden ingediend”, aldus Michael Gallagher, voorzitter en oprichter van de Stevie Awards. “We zijn er trots op dat we awards mogen toekennen aan organisaties met zulke indrukwekkende resul>

Lees verder..

BizPress.nl