Persbericht: BT introduceert nieuwe wereldwijde managed service met Cisco SD-WANBT lanceert vandaag wereldwijd een nieuw software defined wide area network (SD-WAN) managed service met Cisco SD-WAN-technologie. Deze aankondiging breidt het Cisco portfolio binnen BT verder uit, met diensten zoals op Cisco gebaseerde software defined networking (SDN)- en network functions virtualisation (NFV)-oplossingen voor enterpriseklanten.

BT Connect Cisco SD-WAN biedt klanten een helder overzicht van datastromen in hun WAN, zodat ze het verkeer kunnen optimaliseren naar hun zakelijke wensen. Hiermee creëren klanten een balans tussen prestaties en kosten. De verbeterde controle verlaagt het risico tijdens het migreren van toepassingen en data naar de cloud. Het wordt wereldwijd aangeboden als een managed service, gebouwd op BT’s verfijnde organisatiemogelijkheden. Dit biedt een volledige routekaart van Cisco-technologie gecombineerd met de vaardigheden en ervaring van een toegewijd ‘centre of excellence’ om klanten te helpen hun SD-WAN te ontwikkelen, leveren en verbeteren.

BT’s organisatiemogelijkheden zijn een essentieel onderdeel van de nieuwe service. Hiermee kan data afkomstig uit het hele hybride netwerk gecorreleerd worden. Dit geeft een volledig beeld van incidenten en oorzaken om de dagelijkse werking van het netwerk effectief te beheren.

BT biedt een allesomvattend in-life management en een toonaangevend rapportage- en analyticspakket aan met de service, samen met een aantal SD-WAN-beveiligingsoplossingen om cyberdreigingen op te vangen. Het toegewijde team van BT ondersteunt klanten gedurende de volledige ontwikkeling van hun netwerk met vaardigheden, systemen en processen die specifiek ontwikkeld zijn om de snelheid en flexibiliteit te leveren die klanten van hun SDN- en NFV-services verwachten. Dit team biedt kennis over zowel de ‘underlay’-netwerken van klanten, bijvoorbeeld hun bestaande MPLS- en internetservices, als hun op SDN gebaseerde overlay-services.

Dankzij >

Lees verder..

BizPress.nl