Persbericht: BT benoemt Kevin Brown tot hoofd SecurityBT kondigt aan dat Kevin Brown is benoemd tot nieuwe managing director van BT Security. Hij wordt wereldwijd verantwoordelijk voor de fysieke en cyber security activiteiten van het bedrijf. Kevin vervangt Mark Hughes, die aan het einde van dit jaar een nieuwe functie buiten BT zal uitoefenen.

BT is een van ‘s werelds grootste aanbieders van cyber security-diensten, met 3.000 experts wereldwijd die in 180 landen de activiteiten van BT en de netwerken van BT’s klanten beschermen. Het wereldwijde netwerk van Security Operations Centres beveiligt BT maandelijks tegen 125.000 cyberaanvallen. Daarnaast levert het netwerk producten en diensten op het gebied van cyberbeveiliging aan consumenten, overheden en bedrijven, waaronder een aantal van de grootste multinationals wereldwijd.

Na een 20-jarige carrière bij de politie kwam Kevin in 2012 bij BT, waar hij zich specialiseerde in beveiliging. In voorgaande rollen leidde hij de wereldwijde onderzoeks- en intelligentieteams en stuurde hij de modernisering van BT’s beveiligingssystemen aan. Kevin had in zijn vorige functie leiding over de betrokkenheid van BT Security bij internationale overheden en beheerde de relatie met internationale wetshandhavingsinstanties zoals Interpol en Europol.

Kevin: “Ik kijk ernaar uit om in deze tijd – een tijd waarin het gevaar van cyberaanvallen voor huishoudens, bedrijven, overheden en zelfs hele nati>

Lees verder..

BizPress.nl