Persbericht: Bouwershub wint eerste SnelStart Startup PrijsBouwershub is de winnaar van de SnelStart Startup Prijs. Deze prijs voor veelbelovende startups van studenten van de Hogeschool van Amsterdam werd vrijdag voor de eerste keer uitgereikt. De jury prees de potentie van het online platform voor mkb’ers en zzp’ers in de bouw. Founder Youssef Ben Lahcene, co-founder Nick Nijhof en Danique Oude Booyink ontvingen een cheque van €10.000,- om Bouwershub verder te ontwikkelen.

Mkb’ers en zzp’ers in de bouw hebben vaak een klein netwerk. Via Bouwershub krijgen ze de mogelijkheid dit netwerk uit te bouwen. Bouwershub belooft mkb’ers op die manier meer gemak om de piekdruktes op te vangen. Zzp’ers kunnen rekenen op zekerheid en snelle uitbetaling.

Jury lovend
Bouwershub stak er vooral bovenuit op de criteria ‘teamsamenstelling’ en ‘benodigde expertise voor groei’. ‘Die expertise sluit uitstekend aan bij de expertise van SnelStart. Een groot netwerk in mkb, ict-capabiliteit, commerciële ervaring en organisatieontwikkeling’, aldus de jury, die bestond uit Henk Meijer (SnelStart), Frank Jan de Graaf (HvA) en Jorge Labadie (merkbureau 37°Celsius). De bedenkers van Bouwershub waren dolblij met de prijs.

Veelbelovende finalisten
‘Het waren uiteenlopende en interessante startups’, meldt de jury over de finalisten. Zo raakten JEDI – een online game voor bewust omgaan met digitale middelen voor ouder en kind – en SercularGames – een spelconcept om mensen bewust te maken van de circulaire economie – een gevoelige snaar vanwege hun sociaal-maatschappelijke relevantie. Effe plannen verraste ons met een superstrak en doortimmerd verhaal.’

Bevlogen ondernemers helpen
SnelStart stelt deze prijs beschikbaar vanuit de visie om bevlogen ondernemers te helpen. Ook ziet SnelStart de prijs als een mooie kans om het bedrijf>

Lees verder..

BizPress.nl