Persbericht: Bonami SpelComputer Museum gaat digitaal


Het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle presenteert vol trots haar nieuwe website: computermuseum.nl. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling kunnen bezoekers vanaf vandaag eenvoudig en snel bij alle gewenste informatie komen.

Activiteiten in en rondom het museum
Geregeld kreeg het museum van museumbezoekers te horen dat de tentoongestelde collectie zoveel groter en uitgebreider is dan verwacht. De nieuwe site geeft bezoekers beter inzicht in wat er zoal tentoongesteld wordt in het museum.

Ook worden bezoekers middels de website op de hoogte gesteld van alle activiteiten rondom het museum. Regelmatig worden er retro spelcomputer beurzen, game toernooien en tentoonstellingen georganiseerd, waaronder de momenteel lopende PONG tentoonstelling van privé verzamelaar Rene Lips.

Bovendien voldoet de website weer helemaal aan de hedendaagse standaard, want ook op een smartphone is deze snel toegankelijk. Hierdoor biedt de site optimaal gebruikersgemak, een beter overzicht en volledige informatieverstrekking voor alle bezoekers.

“Ons doel is om oud en jong met elkaar te verbinden, het verleden te laten ervaren en zo te leren voor de toekomst. Met de komst van de nieuwe website zijn wij ervan overtuigd onze bezoekers nog beter te kunnen informeren over de bezienswaardigheden en activiteiten in en rondom het museum”, aldus John Groenewold, oprichter van het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle.

Online partner LetsGoDigital
Voor het opzetten van de nieuwe website is het Bonami SpelComputer Museum een langdurige samenwerking aangegaan met LetsGoDigital. Het internationaal bekende nieuwsplatform staat aan de basis van het vernieuwde concept.

LetsGoDigital zal vanaf heden ook zorgdragen voor de publicaties van game gerelateerde>

Lees verder..

BizPress.nl