Persbericht: BlackBerry helpt elektronicaproducenten met het ontwikkelen van veilige IoT-apparatenAmsterdam, 8 januari 2019 – BlackBerry past zijn BlackBerry Secure-oplossing en licentiestrategie aan om elektronicabedrijven in staat te stellen snel beveiligde IoT-apparaten op de markt te brengen.

Volgens onderzoek dat BlackBerry heeft laten uitvoeren vertrouwt 80 procent van de consumenten de apparaten die verbonden zijn met het internet niet als het gaat om de beveiliging van persoons- en privacygegevens.

Deze nieuwe BlackBerry Secure-pakketten spelen hierop in door producenten van IoT-apparaten beveiligde software te laten ontwikkelen en zo veilige slimme apparaten op de markt te kunnen brengen, van wearables tot spraakassistenten zoals Alexa. Elektronicaproducenten kunnen hier eenvoudig gebruik van maken, zonder volledige interne expertise op het gebied van cyberbeveiliging te ontwikkelen.

Alle nieuwe kenmerken van BlackBerry Secure en het volledige Engelstalige persbericht vind je hier.Over BlackBerry
BlackBerry Limited (NYSE: BB; TSX: BB) maakt het Enterprise of Things mogelijk door technologie aan te bieden waarmee alle endpoints vertrouwelijk en veilig kunnen communiceren en privacy altijd is gewaarborgd. Het bedrijf, gevestigd in Waterloo, Ontario, werd opgericht in 1984 en is wereldwijd actief. Voor meer informatie bezoek de website: www.BlackBerry.com en volg het bedrijf op LinkedIn,

Lees verder..

BizPress.nl