Persbericht: Belcentrale feliciteert Fanvil met het winnen van Enterprise IP Communication Solution Award 2018Rotterdam, 3 januari 2019 – Telecomprovider Belcentrale feliciteert haar partner Fanvil met het winnen van Enterprise IP Communication Solution Award in ICT Forum’s 2018 Editor’s Choice. De award werd vorig jaar december uitgereikt.

De jury heeft Fanvil tot winnaar gekozen vanwege haar vooruitstrevende ideeën over de beheertoegang van bedrijven. Dit is gebaseerd op de IP broadcasting unified communication system, dat uit een SIP video deurtelefoon, SIP spreker, IP video telefoon, smartphone applicatie en een IPPBX server bestaat. Het systeem heeft niet alleen de basisfuncties, maar kan ook worden gecombineerd met de intercom en het omroepsysteem.

Coert Coomans, directeur van Belcentrale: “Met het winnen van deze Communication Solution Award profileert Fanvil zich opnieuw als innovatief en vooruitstrevend. Belcentrale werkt al meer dan 10 jaar met Fanvil en zij leveren altijd hoogwaardige kwaliteitsproducten. De telecomoplossingen van Fanvil zijn altijd vernieuwend en betrouwbaar. We hopen dat onze samenwerking nog jarenlang gaat duren.”

Over Fanvil
Fanvil is een een gevestigde ontwikkelaar en fabrikant van Voice over IP telefoons en beveiligingsapparatuur uit China. Fanvil speelde in op de wereldwijde vraag naar VoIP gebaseerde telecommunicatieoplossingen en is daardoor uitgegroeid tot één van de grootste en meest populaire VoIP fabrikant wereldwijd. Fanvil levert al meer dan 16 jaar VoIP producten.

Over Belcentrale
Belcentrale is een op en top Rotterdamse ICT & VoIP leverancier voor het MKB. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware. Met meer dan 35.000 klanten is Belcentrale een gevestigde naam in de zakelijke markt voor telefonie en interne>

Lees verder..

BizPress.nl