Persbericht: BCT verwelkomt vijf nieuwe gezichtenSittard, 26 juni 2018 – BCT, specialist in Enterprise Information Management, heeft wegens behoefte aan specifiek gekwalificeerd personeel vijf nieuwe gezichten aan haar team toegevoegd. De nieuwe aanwinsten maken sinds april en mei onderdeel uit van verschillende afdelingen, te weten: Essentials, Digital Transformation en Business Development. Met de uitbreiding draagt BCT bij aan de realisatie van haar missie om de huidige digitale samenleving op maatschappelijk verantwoorde wijze vorm te geven met vooraanstaande informatiemanagementtechnologie.

Remo Knops (37), een van de nieuwe talenten, is in mei van start gegaan als Product Manager binnen de afdeling Business Development. Knops heeft een achtergrond in Mechanical Engineering en Innovation & Entrepreneurship. De afgelopen zeven jaar heeft hij bij Microsoft gewerkt, waarvan vijf jaar in de rol van Business Analist op diverse klantensets en is hij daarnaast intensief betrokken geweest bij interne (proces)verbeteringen.

Knops over zijn nieuwe rol: “In de visie van BCT gaan we richting een geglobaliseerde informatiemaatschappij die vertakt is in informatienetwerken en gedomineerd wordt door allerlei datagedreven ontwikkelingen. BCT ziet dat de markt in beweging is en helpt met haar toekomstbestendige platformen regie te voeren over informatiemanagement. Het Business Development team zet continu interne kennis in verbinding met kansen in de markt. Daarbij zit het team in het hart van de organisatie en realiseert grote impact, zowel intern als extern. Ik ben dan ook erg enthousiast om onderdeel uit te maken van dit team en als Product Manager te bouwen aan de toekomst.”

Dimitri Palmen, directeur van BCT: “Ik ben blij dat we deze vijf talentvolle mensen aan ons team kunnen toevoegen. Ze krijgen te maken met uitdagende digitaliseringsprojecten en de nieuwste technieken om mee te werken. De continue ontwikk>

Lees verder..

BizPress.nl