Persbericht: Arrow Electronics breidt Europese samenwerking met Commvault uitWereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met Commvault, wereldleider op het gebied van back-up, recovery, archivering en cloud. Vanaf nu maakt ook het Commvault Data Platform deel uit van het aanbod van Arrow. Dit platform biedt verschillende datamanagement mogelijkheden, zowel as-a-service als on-premises.

De nieuwe overeenkomst bouwt voort op de langdurige relatie tussen de twee bedrijven. Commvault en Arrow bundelen hun expertise op het gebied van datamanagementtechnologie en hun kennis van de markt door de introductie van flexibele licentiemodellen voor serviceproviders. De nieuwe samenwerking is van toepassing op België, Nederland, Luxemburg, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

“Het Commvault Aggregator Program is ontworpen om serviceproviders de mogelijkheid te bieden hun organisatie te versterken met toonaangevende Commvault technologie en biedt een kader voor partners om op een andere manier met Commvault samen te werken”, zegt Alexis Brabant, vice president van Arrow ECS EMEA. “Door onze dienstverlening uit te breiden met extra datamanagementtechnologieën, komen we beter tegemoet aan de behoeften van onze serviceproviders en hun eindgebruikers, nu en in de toekomst.”

“Arrow biedt managed serviceproviders gerichte, value-added services die facturering, rapportage en licentiebeheer vergemakkelijken”, vertelt Bruce Park, vice president EMEA Channels & Alliances bij Commvault. “Met zijn Europese dekking is Arrow goed gepositioneerd om Commvault’s toonaangevende datamanagementtechnologieën aan te bieden aan zijn netwerk van serviceproviders. Zij maken steeds meer gebruik van Commvault’s back-up- en recovery oplossingen om groeikansen voor hun organisatie te benutten.”
>

Lees verder..

BizPress.nl