Persbericht: Arrow Electronics adresseert het AI-gedreven datacenter met NVIDIA-oplossingenHouten, 12 oktober 2018 – De wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics is een strategische distributieovereenkomst aangegaan met NVIDIA. Daarmee zal Arrow datacenter-platformen, zoals NVIDIA® DGX™, NVIDIA virtual GPU (vGPU) en NVIDIA® Tesla® in de EMEA-regio distribueren.

Cloud, IoT en virtualisatieoplossingen zijn belangrijke elementen in het portfolio van totaaloplossingen en diensten van Arrow. De overeenkomst met NVIDIA zorgt voor een sterke uitbreiding van dit aanbod, en biedt legio nieuwe zakelijke kansen voor het IT-kanaal: zowel op het gebied van (virtuele desktop)infrastructuur, virtuele grafische verwerking, servers, supercomputers (HPC) als opslag. De oplossingen van NVIDIA vormen een aanvulling op het bestaande serveraanbod van wereldwijde marktleiders. Dankzij de overeenkomst kunnen value-add resellers en solution providers nu uit één bron worden voorzien bij de bouw van datacenters en infrastructuren voor hun klanten.

Het IT-kanaal heeft nu de mogelijkheid om virtuele GPU’s samen met andere infrastructuuroplossingen aan te bieden. Daarmee kunnen grote gegevensvolumes met hoge snelheid worden verwerkt: de technologische voorwaarden die vereist zijn voor bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie-, IoT- en blockchaintoepassingen.

Het kanaal kan onder andere beschikken over NVIDIA vGPU, dat gebruikers schaalbare en kosteneffectieve prestaties in virtuele- en cloudomgevingen biedt, en het NVIDIA Tesla-platform, dat is ontworpen voor de meest veeleisende high-performance computing en hyperscale workloads in het datacenter. Ook NVIDIA DGX, ’s werelds eerste portfolio, speciaal bedoeld voor kunstmatige intelligentie systemen, zoals deep-learning en analytics is beschikbaar voor solution providers en value-add resellers.

“Door deze nieuwe strategische overeenkomst met NVIDIA zullen onze >

Lees verder..

BizPress.nl