Persbericht: Arista Networks neemt deel aan het Fabric-Ready Partner Program van FortinetUtrecht, 13 april 2018 – Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat Arista Networks, een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor softwaregedefinieerde cloud-netwerken voor grootschalige datacenter-, storage- en IT-omgevingen, is toegetreden tot het Fortinet Fabric-Ready Partner Program. Fortinet en Arista streven ernaar om samen moderne datacenter- en cloud-netwerken te beveiligen. Door de Fortinet Security Fabric te combineren met de oplossingen van Arista Networks voor cloud-netwerken, zoals Arista CloudVision Macro-Segmentation Services (MSS), kunnen beheerders van moderne datacenters met nog meer flexibiliteit, grip en automatisering voorzien in hun beveiligingsbehoeften.

Arista DirectFlow Assist maakt gebruik van de programmeerbaarheid van het besturingssysteem EOS van Arista binnen de Fortinet Security Fabric om bij te dragen aan een horizontaal schaalbare (scale-out) architectuur waarbinnen de switch dataverkeer van de firewall kan offloaden. Netwerkbeheerders kunnen op deze manier gebruikmaken van een firewall met een doorvoercapaciteit die aansluit op normale verkeerspatronen, zodat ze geen intensieve aanpassingen moeten aanbrengen om ruimte te bieden voor piekverkeer. Dit draagt bij aan verbeterde schaalbaarheid en kostenbesparingen.

Verbeterde grip, automatisering en schaalbaarheid van de netwerkbeveiliging
De enorme schaalomvang en groei van IT-diensten vragen om een modernisering van de architectuur van het internet. Dit is nodig vanwege de onstilbare honger naar bandbreedte van consumenten. Met het oog op de groeiende snelheid van datacenter-netwerken moeten beveiligingsappliances zoals firewalls schaalbare ondersteuning bieden voor hogere doorvoersnelheden. De integratie van de Fortinet Security Fabri>

Lees verder..

BizPress.nl