Persbericht: Amazon kondigt unieke nieuwe Prime video serie aan met Manchester City FC De Amazon Prime Video Original serie volgt de huidige Engelse Premier League kampioen

Vanaf volgend jaar exclusief te zien op Prime Video  

Londen, 9 november 2017 – Amazon en Manchester City hebben vandaag een gloednieuwe behind-the-scenes serie aangekondigd, waarin het viervoudige kampioenselftal Manchester City gevolgd wordt gedurende het 2017/2018 seizoen.

De Amazon Prime Video Original biedt fans een uniek kijkje achter de schermen van de historische club, de legendarische coach, Pep Guardiola en de levens van de spelers die zichzelf momenteel Premier League kampioen mogen noemen. Guardiola was een van de beste spelers en coaches van zijn generatie, met drie Champions League titels uit zijn tijd bij FC Barcelona. In 2016 stapte hij over naar Manchester City, waar hij vele sterspelers heeft gecoacht, waaronder Sergio Aguero, Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne.

“Deze nieuwe Amazon Prime Video Original geeft Prime leden een uitzonderlijke behind-the-scenes ervaring bij van Manchester City, het topteam uit de Engelse Premier League en een van de meest opwindende en gerespecteerde teams wereldwijd,” zegt Heather Schuster, Head of Unscripted, Amazon Originals. “Het verhaal achter de coaches en spelers is fascineren en we zijn heel blij samen te kunnen werken met het Manchester City team om onze Prime leden deze exclusieve ervaring te kunnen bieden.”

Ferran Soriano, CEO van Manchester City, zegt: “We zijn verheugd om deze strategische relatie aan te gaan met Amazon, een van de meest toonaangevende bedrijven wereldwijd. Amazon Prime Video is de perfecte thuisbasis voor een baanbrekend project dat een unieke en authentieke blik biedt in Manchester City’s seizoen. Dit is een buitengewoon spannende tijd voor Manchester City en dankzij Amazon’s service van wereldklasse kunnen we dit delen met voetbalfans over de hel>

Lees verder..

BizPress.nl