Persbericht: AGF-leverancier Van Gelder kiest voor glasvezel en dataopslag van Eurofiber en DataplaceMaarssen – Eurofiber gaat de nieuwbouwlocatie van AGF- leverancier Van Gelder groente & fruit voorzien van een compleet glasvezelnetwerk. Zusteronderneming Dataplace gaat de dataopslag verzorgen.

Van Gelder groente & fruit is de laatste jaren gegroeid als kool. Om alle activiteiten goed te kunnen uitoefenen, verhuizen ze eind 2019 naar een nieuwe locatie. De nieuwbouwlocatie vormt de entree van het kersverse bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk, het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Op de locatie waar vroeger tuinders hun groenten teelden – ook Leen van Gelder sr. verbouwde er zijn spruiten – wordt nu een nieuw multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd. Naast faciliteiten voor het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en fruit, voorziet het nieuwe pand in een food experience center. Hier wordt op een bijzondere manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid met klanten en partners gedeeld.

Bedrijfszekerheid
Om deze ambities waar te maken ontstond ook de behoefte aan een toekomstvast digitaal netwerk. Van Gelder heeft gekozen voor glasvezel en internet van Eurofiber en dataopslag van zusteronderneming Dataplace. Demis van Kouwen, bedrijfsmanager van Van Gelder: ‘In onze nieuwbouwplannen speelt connectiviteit een belangrijke rol. Verbindingen met het internet en het datacentrum zijn cruciaal. Zeker als s>

Lees verder..

BizPress.nl