Persbericht: AFIBER installeert optische netwerk PoP in Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenterAmsterdam, 1 augustus 2018 – Datacenter.com, een channel gefocuste aanbieder van on-demand colocatie diensten met een ‘high-profile’ merknaam en een geplande uitrol van colocatie datacenters in strategische markten wereldwijd, heeft AFIBER toegevoegd aan zijn connectivity portfolio in Datacenter.com Amsterdam AMS1. AFIBER heeft hiervoor een netwerk Point of Presence (PoP) geïnstalleeerd in het Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com’s eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

AFIBER is een internationale aanbieder van ‘software defined optical networking’ diensten (retail en wholesale) gevestigd in Heemstede. De sterk geautomatiseerde en flexibele workflows van AFIBER voor het leveren van dark fiber en wavelength services worden ondersteund door een optisch netwerk met hoge capaciteit en lage latency verbindingen met: wereldwijde carriers en netwerkdienstverleners; meer dan 50 datacenters in de Randstad en regionale gebieden in Nederland; en meer dan 1.000 bedrijfsverzamelgebouwen.

“Verscheidene AFIBER klanten en prospects vragen al enige tijd om onze netwerkdiensten beschikbaar te hebben in Datacenter.com Amsterdam AMS1,” zegt Jochem de Gruyter, CEO van AFIBER. “Als je de datacentermarkt in de metropool Amsterdam echt volledig wilt afdekken, dan moet je als netwerkdienstverlener een volledig onafhankelijke en klantgerichte benadering erop na houden. Het toevoegen van AMS1 aan ons optische netwerk biedt meer diversiteit aan onze klanten en serviceproviders en onderstreept onze connectiviteitsstrategie voor high>

Lees verder..

BizPress.nl