Persbericht: Aerohive introduceert Atom AP30: het eerste zakelijke draadloze access point dat werkt via het stopcontactAmstelveen, 30 juli 2018 – Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, introduceert de Atom AP30. Dit is het eerste zakelijke draadloze access point dat op een stopcontact kan worden aangesloten. Dit kwartaal verschijnen er versies met stekkers van het type C en G op de markt, zodat organisaties in alle EU-landen in enkele minuten over draadloze verbinding beschikken.

De Aerohive Atom AP30 biedt de mogelijkheid om access points voor plafond- of wandmontage aan te vullen of vervangen. Het unieke, compacte ontwerp, de mogelijkheden voor beheer vanuit de cloud en de kant-en-klare beschikbaarheid van mesh-functionaliteit stellen IT-afdelingen in staat om hun toegangsnetwerken eigenhandig aan te passen aan de voortdurend veranderende behoeften van draadloze clients, in elke omgeving en op elke locatie. De Atom AP30 is een form factor access point dat beschikt over alle functies en mogelijkheden van traditionele access points met netwerktoegang op basis van identiteit, een software-defined architectuur en enterprise performance management.

De Atom AP30 helpt organisaties om sneller, eenvoudiger en kostenefficiënter te voorzien in alle gebruikersbehoeften, zoals:

  • Dekking in ‘dode’ zones – De Atom AP30 breidt de draadloze dekking direct uit naar ‘dode’ zones. Denk aan kantines, opslagruimtes of het einde van een lange gang. Het access point kan in een paar minuten tijdelijk of permanent worden geïnstalleerd. Omdat het niet nodig is om nieuwe kabels aan te leggen of bestaande access points te verplaatsen, besparen organisaties tijd en geld.
  • Oplossing voor overbelasting – De Atom AP30 kan worden gebruikt in aanvulling op overbelaste access points om extra draadloze dekking be>

    Lees verder..

BizPress.nl