Persbericht: Advisie neemt Relead overIT- en consultancybedrijf Advisie en Relead, leverancier van managementsystemen voor truckdealers, bundelen hun krachten in de automotivebranche met TruckVision.

Relead BV, opgericht in 1991 na een verzelfstandiging van de afdeling ‘ontwikkeling dealermanagementsystemen’ van DAF Nederland, was op zoek naar een samenwerkende partner voor verdere groei en integratie met Exact software. Met Advisie te Eemnes, platinum partner van Exact software, heeft Relead de aangewezen partij gevonden voor duurzame groei, kennis en samenwerking.

Mark de Waard, directeur Advisie: “Advisie is één van de grootste Nederlandse partners in Exact bedrijfssoftware. Wij bedienen reeds vele branches, zoals groothandel, productie en dienstverlening, maar dealermanagementsystemen zijn nieuw voor ons. Met onze jarenlange kennis van Exact en een eigen afdeling development bieden wij toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers van Relead. De samenwerking is dan ook vooral gericht op verdere groei en ontwikkeling van ons aanbod op het gebied van supply chain in logistiek en handel. Advisie levert daarnaast aanvullende diensten op gebied van sales, marketing en integratie van de verschillende systemen. Relead is op zijn beurt een waardevolle uitbreiding op ons uitgebreide klantenportfolio.”

Bart Jager, directeur Relead BV: “Wij wilden onze softwareoplossingen voor bedrijfswagens verder integreren met Exact en zijn daarom op zoek gegaan naar een gespecialiseerde partner die ons daar verder mee kan helpen. Er was met name grote behoefte aan kennis en capaciteit. Een belangrijke overweging is verder geweest dat de software internationale groei mogelijk maakt. Wij willen onze klantenkring verbreden en tot de top 5 van Europa behoren.”

Over Relead
Relead BV is opgericht in 1991 na een verzelfstandiging van de afdeling ‘ontwikkeling dealermanagementsystemen’ van DAF Nederland. Het bedrijf, gevestig>

Lees verder..

BizPress.nl