Persbericht: Adoptify is de nieuwe naam van Salves Business ProductivityHelvoirt, 1 mei 2019 – Tweevoudig Microsoft Gold partner Salves Business Productivity gaat vanaf 1 mei 2019 verder onder de naam Adoptify. De nieuwe naam sluit beter aan op de dienstverlening van het consultancybureau, dat zich richt op het ondersteunen van grote organisaties bij de adoptie van technologie. Adoptify blijft verbonden aan de Salves Groep, waar ook Salves Test Services onder valt.

Met een team van ruim 40 ervaren consultants en partners, slimme tools en een data-gedreven aanpak zorgt Adoptify ervoor dat medewerkers meer halen uit ICT. Daarbij ligt de focus vooral op de ‘modern workplace’ en Microsoft Office 365.

Vergeten factor: de mens
Bij digitale transformatie wordt de menselijke factor vaak vergeten. Er wordt vanuit gegaan dat de technologie inmiddels zo makkelijk is, dat medewerkers zelf hun weg wel vinden. In de praktijk blijkt dit echter niet zo te zijn, met als gevolg dat bij de meeste organisaties slechts een klein deel van de mogelijkheden van moderne ICT-toepassingen daadwerkelijk wordt benut. Een van de redenen is dat medewerkers bij een overstap op nieuwe digitale processen en middelen vaak niet worden meegenomen in het verandertraject. Voor een optimale ROI is het essentieel dat de organisatie voldoende ‘digitaal fit’ is en dat medewerkers goed begeleid worden bij het vergroten van hun digitale vaardigheid. Alleen dan zullen ze daadwerkelijk aan de slag gaan met de nieuwe mogelijkheden en deze efficiënter en effectiever gebruiken.

“Steeds meer organisaties zitten midden in een digitale transformatie. Maar het daadwerkelijke gebruik van technologie door de medewerkers is vaak lager dan gedacht. Uit diverse rapporten van analisten en uit eigen onderzoek bij klanten blijkt dat dit vaak niet meer dan 10 procent is. Mensen weten niet wat ze met nieuwe technologie kunnen en blijven op oude, bekende manieren werk>

Lees verder..

BizPress.nl