Persbericht: Aankondiging Microsoft Surface Hub 2Microsoft introduceert vandaag de Surface Hub 2. Deze nieuwe Surface Hub is volledig ontworpen voor gebruik door teams: om mensen uit hun stoel te krijgen, om te verbinden en te inspireren, ongeacht hun locatie. De Surface Hub 2 heeft een strak design, is flexibel en betaalbaar voor elke werkruimte en werkstijl. Enkele specifieke features:

  • Een 4K + 50,5″ multi-touchscherm dat gebruikmaakt van de kracht van Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en de intelligente cloud.
  • 4K-camera’s die meebewegen met het apparaat, geïntegreerde luidsprekers en microfoontechnologie voor grotere ruimtes. Deze geven iedereen op afstand het gevoel in dezelfde ruimte te zijn als de rest van de groep.
  • Een beeldverhouding van 3×2.
  • Multi-user login: met deze optie kunnen meerdere personen zich aanmelden in dezelfde Surface Hub 2-omgeving, zodat ze tegelijkertijd toegang hebben tot hun documenten en ideeën, en deze kunnen combineren met die van hun teamgenoten.

Er zijn maximaal vier Surface Hub 2-schermen aan elkaar te koppelen in portret- of landschap-oriëntatie. Dynamische rotatie stelt teams in staat om de meest optimale oriëntatie te gebruiken voor hun specifieke toepassing. Daarnaast is de Surface Hub 2 ook makkelijk te verplaatsen: we werkten samen met Steelcase om een systeem van verrijdbare stands en gebruiksvriendelijke muurbevestigingen te maken en zo de Surface Hub 2 mobiel en flexibel te maken.

De Surface Hub 2 komt in 2019 beschikbaar. Voor meer informatie ga je naar het Surface Hub 2-blog van Panos Pana>

Lees verder..

BizPress.nl