Persbericht: 12 Teams van het Startupbootcamp FinTech & CyberSecurity programma vieren Demo DayAmsterdam, 9 februari 2018 – Startupbootcamp presenteerde op donderdag 8 februari de Demo Day van de FinTech & CyberSecurity accelerator, het global growth programma dat is gefocust op FinTech en CyberSecurity. De Demo day werd gehouden bij het Rabobank hoofdkantoor in Utrecht. Elf Internationale Startups en een Scale-up presenteerden hun innovatieve ideeën aan een publiek van 400+ startups, investeerders, partners, mentoren en tech influencers.

De startups en scale-up bevinden zich in verschillende domeinen van de financiële dienstenindustrie die van groot belang zijn voor de sector, variërend van pensiontech, klantloyaliteit, challenger banks en financieel welzijn, tot blockchain en cybersecurity.

De 12 teams begonnen aan de accelerator in september, toen zij werden geselecteerd uit meer dan 500 aanmeldingen uit 73 verschillende landen. De 12 startups gingen daarna door een intensief groei programma van 3 maanden in Amsterdam, dat startte op 30 oktober 2017.

Nieuwe partnerships en mijlpalen werden bekend gemaakt door een aantal startups, waarbij samen al voor meer dan 2.5 miljoen euro aan investeringen werd toegezegd. De teams werden gedurende het programma begeleid door een netwerk van vooraanstaande ondernemers, leiders en investeerders. Daarnaast kregen de startups ook steun van Startupbootcamp partners, zoals de Rabobank, ING, ABN Amro, Moneyou, PGGM, De Volksbank, Achmea, Nationale Nederlanden, PwC, Vivat, Capgemini, Comsec en de Nationale Politie.

Michael Dooijes, Managing Director van het FinTech & CyberSecurity programma: “FinTech en CyberSecurity zijn hot areas voor startup innovatie en de focus van investeerders. Ze zijn in het hart van grote industrieën die in de kom>

Lees verder..

BizPress.nl