OTTO Work Force kiest Ctac als partner voor SAP en Microsoft CRM-omgeving

Ctac slaat brug tussen business en IT met oog op OTTO Work Force’s bedrijfsdoelstellingen voor 2020OTTO Work Force kiest Business Integrator Ctac als applicationmanagementpartner voor zijn SAP en Microsoft CRM-omgeving. De internationale arbeidsbemiddelaar is bezig met een verdere professionalisering van de organisatie en heeft voor de vertaling van zijn bedrijfsdoelstellingen naar een IT-oplossing een sterke partner nodig. De keuze viel op Ctac vanwege haar reputatie in de markt, haar referenties en de partnerships met zowel SAP als Microsoft. 

OTTO Work Force maakt gebruik van SAP ECC – Enterprise Resource Planning Central Component – voor finance, HRM en material management. Het HRM-gedeelte is cruciaal voor de verloning van de grote groep flexmedewerkers die bij OTTO Work Force op de loonlijst staat. Daarnaast zet de organisatie Microsoft CRM in voor relatiebeheer. 

2020 vormt als stip op de horizon een belangrijk jaar voor OTTO Work Force voor het bereiken van een aantal belangrijke bedrijfsdoelen, onder andere op het digitaliseringsgebied. Als specialist op het gebied van SAP en Microsoft is Ctac in staat de integratie van de beide platformen in het bedrijfsnetwerk te begeleiden. Ctac zet haar Continuous Improvement Program bij OTTO Work Force in om doelgericht tot het gewenste eindresultaat te komen. Dat betekent dat de Business Integrator kritisch kijkt naar de haalbaarheid van de voorgestelde veranderingen en de ondersteuning hiervan met IT-oplossingen. Zo stelt Ctac zich niet alleen op als uitvoerder, maar ook als partner. 

Applicatieoptimalisatie is bij Ctac geïntegreerd in de dienstverlening. Binnen het klantteam zijn er een Customer Landscape Owner en een Customer Application Owner aangesteld. Deze personen zijn verantwoordelijk voor respectievelijk de technische architectuur en de applicaties. Dit maakt dat OTTO Work Force snel kan schakelen met de juiste mensen, die de situatie van OTTO Work Force tot in detail kennen.

Mickel Voois, ICT-manager bij OTTO Work Force: “Wij zijn erg blij met onze keuze voor Ctac. Wat ons onder meer aanspreekt, is de proces gedreven service waarin de klant centraal staat. Daarin heeft CTAC zich al bewezen en kijk ik daarom bijzonder uit naar onze samenwerking. Ik ben er zeker van dat wij samen met CTAC in staat zijn onze bedrijfsdoelstellingen voor 2020 te gaan realiseren. Niet alleen omdat wij de juiste competenties hebben om het verschil te brengen, CTAC heeft de ervaring om veranderingen continu op de juiste manier aan te gaan.” 

 “We zijn trots dat we onze ervaring met SAP én Microsoft mogen inzetten voor OTTO Work Force; een leidende onderneming binnen de Professional Services markt”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Als Business Integrator is het ons doel klanten te helpen ook hun langetermijndoelstellingen te behalen. Zo sluit onze strategie perfect aan bij de behoefte van OTTO Work Force om toe te werken naar de bedrijfsdoelstellingen van 2020. We kijken uit naar de verdere samenwerking.”

BizPress.nl