Ondernemer zoekt boekhouder op Gekko

Amsterdam, 17 mei 2016 – Vandaag is Gekko for Accountants gelanceerd, een marktplaats voor boekhouders binnen Gekko, het administratieve platform voor kleine ondernemers met ruim 18.000 gebruikers.

Tijdsbesparing en transparantie
Met Gekko for Accountants kan de ondernemer eindelijk gemakkelijk zijn administratie digitaliseren en tegelijkertijd krijgt zijn boekhouder direct toegang tot zijn financiële gegevens. Op deze nieuwe marktplaats kunnen kleine ondernemers aanbiedingen van aangesloten boekhouders direct vergelijken. Via hun account kunnen zij op maat gemaakte diensten aanvragen. Ondernemers komen zo in contact met de gekozen boekhouder en de online administratie wordt automatisch in real-time uitgewisseld tussen boekhouder en klant.

“Het is eigenlijk een kwestie van het creëren van een win-win situatie: Boekhouders maken veel kosten bij het verzamelen van administratieve gegevens. Dit wordt direct doorberekend aan de klant. Via ons platform doet de ondernemer dit zelf terwijl de boekhouder de gegevens automatisch kan inzien. Dit is gemakkelijker, sneller en dus goedkoper voor zowel ondernemer als boekhouder,” vertelt Joris Docter, één van de oprichters van Gekko.

De boekhouder betaalt maandelijks per aangesloten klant terwijl de ondernemer gratis gebruik maakt van de administratieve tools. Daarmee onderscheidt Gekko zich van de meeste bestaande initiatieven waarin een boekhouder vooraf moet betalen om zijn offertes te versturen en de ondernemer moet investeren in administratiesoftware.

“Wij werken inmiddels ruim een half jaar samen met Gekko. Onze klanten zijn erg enthousiast en gebruiken het platform graag. Voor ons is het een uitkomst omdat wij niet betalen per lead, maar alleen als een klant daadwerkelijk aangesloten is en daar dus omzet tegenover staat”. Aldus Janik Laurensdijk van Octojan Accountants en Belastingadviseurs.

Advies op maat
“Onze gebruikers zijn erg tevreden met het gemak en de kwaliteit van de diensten van Gekko,” zegt Richard Noordervliet, Sales & Marketing Manager. “Maar tegelijkertijd bleken zij ook behoefte te hebben aan persoonlijke begeleiding. Dit kunnen wij niet bieden. Door boekhouders te koppelen aan het platform kunnen we onze gebruikers helpen.”

BizPress.nl