Nieuwste editie KamaSutrA-beurs vol met verrassingen


De KamaSutrA-beurs is dit jaar geheel grensverleggend en biedt een nieuwe belevenis aan. Na de ‘final edition’ in 2017 keert het erotische evenement van 29 t/m 31 maart terug naar de Jaarbeurs in Utrecht, vanwege de vele verzoeken voor een comeback en grote vraag naar erotisch vermaak. Niet alleen komen de populaire attracties terug, ook is er een compleet nieuw aanbod voor de liefhebbers.

Om de komende editie onvergetelijk te maken, voegt de KamaSutrA-beurs een hele reeks nieuwe attracties toe. Zo introduceert de driedaagse erotiekbeurs dit jaar een Men’s Club, geïnspireerd door de Ladies Club en speciaal ingericht voor mannen. Ook vormt The White House een nieuw onderdeel van het evenement. Dit is een exclusief swingerscafé speciaal voor VIP’s. Bovendien kunnen bezoekers voor het eerst levensechte sexrobots bekijken bij de stand van Motsudolls.

Hoewel de KamaSutrA-beurs nieuwe elementen toevoegt, blijft de beursvloer gevuld met populaire klassiekers, waaronder het erotisch doolhof, SM-theater en Swingers Café. Ook de shows op het hoofdpodium keren terug, maar zijn dit jaar een stuk spannender. De KamaSutrA-beurs wil op deze manier voorgaande edities overtreffen en hoopt dat bezoekers van de ene in de andere verbazing zullen vallen. Momenteel is er al sprake van massale belangstelling voor de comebackeditie. Tijdens de voorverkoop gingen al duizenden tickets over de toonbank. De organisatie adviseert geïnteresseerden om er snel bij te zijn. 

Creatieve pauze

In 2017 viel het doek voor KamaSutrA, maar de organisatie besloot na een ‘creatieve pauze’ dit jaar terug te keren met de driedaagse erotiekbeurs. De immense belangstelling ligt daaraan ten grondslag. “Het gat dat we achterlieten bleek te groot voor het Nederlandse publiek. We hebben de afgelopen maanden honderden e-mails ontvangen met de vraag om een comeback. Die komt er nu”, verklaart beursmanager Mariska van den Hout. De hoofdsponsor van dit jaar is erotische winkelketen Christine le Duc.

BizPress.nl