Nieuwe circusshow met dieren als stralend middelpunt

Amsterdam – 1200 hooggeëerde bezoekers genoten gisteravond in het tentpaleis van Circus Herman Renz van de nieuwe show ‘Jungle Fantasy.’ Nederlands bekendste circus slaat volgens traditie elk jaar in de zomer zijn tenten op in Amsterdam. Dit jaar aan de Europaboulevard tegenover de RAI in Amsterdam, waar men tot en met 22 augustus voorstellingen geeft.

Vele bekende Nederlanders, waaronder Gerard Joling, Lodewijk Hoekstra, Ben Cramer en Frans Molenaar genoten samen met 1200 andere gasten van de 2,5 uur durende circusshow die vele verrassingen brengt. Tom Dieck Jr, één van de drie beste leeuwendresseurs die Europa rijk is, straalde met vijf machtige leeuwen tijdens de openingsact die groot succes boekte. De Bronzen Clown winnaar van het befaamde circusfestival van Monte Carlo mocht een groot applaus in ontvangst nemen. Daarnaast zag het publiek zebra’s, guanaco’s, watusi runderen, pony’s, een grote reptielenshow van legende Karah Khavak en de indrukwekkende act van de Italiaanse Adriana Folco met olifant Baby.
Boeiende romance
Aston & Simona die speciaal voor deze nieuwe show een doekennummer instudeerden waren de sterren van de avond. Het gelegenheidsduo trainde vijf maanden lang om een bijzondere vertolking te maken, geïnspireerd door het boeiende verhaal over een romance tussen de lianen in de jungle. Ook de ‘Ghana acrobatic boys’ die rechtreeks uit Ghana overgekomen waren om voor het eerst op Nederlandse bodem op te treden, hadden groot succes. Met bijzondere acrobatische trucs, limbodans en jonglage brachten zij een stukje Afrika in de piste.

Het publiek genoten verder van de Flying Neves uit Brazilië die op grote hoogte salto’s aan de trapeze draaiden en waren in het bijzonder te spreken over de prachtige kostumering en belichting en het unieke live orkest. Na de spetterende finale waarbij een fontein met 15.000 liter water indruk wekte mochten de artiesten een minutenlange staande ovatie in ontvangst nemen. Het Amsterdamse publiek heeft vanaf vandaag de kans de bijzondere circusproductie te bezoeken.
Links: www.renz.nl

BizPress.nl