Nieuw voor de iPhone en Android-toestellen: Sjopper

Meppel, 20111207 —
Het nieuwe sjoppen kan beginnen. Winkelen met de mobiele telefoon boordevol aanbiedingen en verrassingen zoals gratis producten en kortingsbonnen, het kan met Sjopper voor de iPhone en Android-toestellen.

Sjopper is interessant voor consumenten

Klanten vinden de aanbiedingen met Sjopper in de buurt van de winkel. Klanten die gebruikmaken van de aanbieding, melden dit vanuit Sjopper op Twitter, Facebook of Hyves aan hun vrienden. Dit ‘sociaal betalen’ maakt Sjopper uniek ten opzichte van andere kortingsapps.

Klanten kunnen ook verrassingspakjes tegenkomen in Sjopper. Deze pakjes zijn virtueel op verschillende locaties neergelegd door bedrijven. De gebruikers van Sjopper moeten echt in de buurt van deze locaties zijn om het pakje op te rapen. Pakjes kunnen een prijs bevatten of niet. Wie een prijs wint, meldt dit op Facebook, Hyves of Twitter.

Sjopper is interessant voor bedrijven

Met Sjopper kunnen bedrijven effectief reclame maken via sociale media, tegen een geringe investering. Bedrijven plaatsen hun aanbiedingen in Sjopper en hun klanten zorgen ervoor dat de aanbiedingen en hun bedrijfsnaam veelvuldig voorbijkomen op Twitter, Facebook of Hyves. Bedrijven bepalen zelf welke aanbiedingen ze in Sjopper plaatsen, hoeveel en hoe lang ze duren. Geen verplichte kortingen, geen afnameverplichting, geen verrassingen achteraf, en zo hoort het ook.

Sjopper biedt voor de ondernemers ook de mogelijkheid om verrassingspakketjes te verstoppen. Deze verrassingstechniek van sjopper is zeer geschikt voor bijvoorbeeld: Productintroducties, jubileumacties, winkelcentraacties enz. voor zowel landelijk opererende ondernemingen als lokale MKB-bedrijven. Voor de consument een leuke actie en voor de ondernemer veel sociale media aandacht!

Klanten melden op Twitter, Hyves of Facebook dat ze gebruikmaken van een aanbieding van een bedrijf. Met een gemiddelde van 100 personen per vriendennetwerk ontstaat een krachtige en effectieve vorm van reclame voor bedrijven.

Profiteer als ondernemer nu ook van mobiel adverteren: ter introductie, zonder verdere verplichtingen, zes weken gratis. Kijk op www.sjopper.nl voor meer informatie en het plaatsen van een aanbieding.

BizPress.nl