NewHeroes.com lanceert online trainingen in abonnementsvorm

Vanaf vandaag is NewHeroes.com actief als e-learning community voor de ontwikkeling van vaardigheden en leiderschap. Met trainingen (leerreizen) op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven wordt het ontwikkelen van vaardigheden bereikbaar voor iedereen, waar ook ter wereld. Nieuwe bedrijven ontregelen het leven op vele terreinen, maar nog niet op het gebied van leren. Daar brengt NewHeroes.com nu verandering in met een abonnement voor Euro 9,95 per maand. Het bedrijf is gestart met 62 leerreizen. Dit moet de komende jaren uitgroeien naar 200 leerreizen in meerdere talen. NewHeroes.com is een initiatief van Jan Schouten, bekend als oprichter van Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen gaat een samenwerking aan met NewHeroes.com en gaat het volledige aanbod opnemen in haar trainingsaanbod.

Anders leren
Jan Schouten, oprichter en Chairman van NewHeroes.com: ‘Leren gebeurt allang niet meer alleen in klassieke trainingssettings, de behoefte om ‘flexibel’ te leren is explosief gestegen en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Permanente educatie is door de continue maatschappelijke veranderingen noodzakelijk. De druk om je voortdurend aan te passen aan nieuwe taken en rollen is hoog. Er wordt een beroep gedaan op de wendbaarheid en flexibiliteit van mensen, in zowel werk- als privé.’

Persoonlijke aandacht
Leren bij NewHeroes.com is anders dan anders. De basis van de online leerreizen is niet een klassieke trainer die alleen maar leerstof overdraagt via video. De deelnemer staat zelf aan het roer en bepaalt wanneer, hoe en op welke manier hij aan de slag gaat. Dit kan 24 uur per dag, op smartphone, laptop, tablet of pc. ‘Wij helpen daarbij, dus de deelnemer staat niet alleen. We laten de deelnemers werken met een supporter, een persoon die hij vertrouwt en uitnodigt om feedback te geven. Dit kan bijvoorbeeld een leidinggevende, een collega, vriend of familielid zijn’, aldus Schouten.

Leerreizen
NewHeroes.com heeft een aanbod voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen; ongeacht leeftijd, sociale klasse, werkterrein en -niveau, of interessegebied. De leerreizen gaan over persoonlijke kracht, communiceren en leidinggeven, verdeeld over acht hoofdthema’s: communicatie, makkelijker werken & leven, teams, helder denken, leven & loopbaan, management & leiderschap, commercie en diversiteit.

Laagdrempelig abonnement
NewHeroes.com biedt haar leerreizen aan in abonnementsvorm voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren betalen een vast laag bedrag van Euro 9,95 per maand (Euro 1,- voor de eerste maand). Hiervoor kan een deelnemer onbeperkt alle leerreizen volgen. Gebruikers kunnen de lesstof makkelijk inplannen in hun werk- of leefsituatie. Voor bedrijven zijn speciale bedrijfsabonnementen beschikbaar. NewHeroes.com start met 62 leerreizen in het Nederlands. De komende tijd wordt dit aantal uitgebreid naar 200 leerreizen en volgen andere talen. Eind dit jaar nog komt NewHeroes.com met een volledig Engelstalig programma.

Schouten & Nelissen wordt reseller van NewHeroes.com
Het volledige aanbod van NewHeroes.com is vanaf half mei ook via Schouten & Nelissen beschikbaar. Hiervoor hebben de bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend. Jos van Kessel, CEO van Schouten & Nelissen: ‘De samenwerking met NewHeroes.com biedt ons unieke mogelijkheden, naast ons eigen aanbod aan online trainingen. NewHeroes.com speelt met slimme technieken in op de laatste wensen en behoeften. Deelnemers hebben doorlopend de beschikking over alle content, kunnen op elk gewenst moment en in elke context een leerbehoefte vervullen en ontvangen snel en laagdrempelig feedback op opdrachten tijdens de leerreis.’

Startup
Jan Schouten, die in 1980 het bedrijf Schouten & Nelissen oprichtte, begint in april 2015 samen met Jorn van Wijk aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijf. Met de opkomst van bedrijven die bestaande markten met nieuwe bedrijfsmodellen betreden, ziet hij een kans in een breed aanbod in vaardigheden met behulp van e-learning. Samen met Jorn van Wijk verzamelt hij een team van experts, die vanaf de zomer van 2015 bouwen aan NewHeroes.com.

BizPress.nl