Nederlandse emo’s in nieuwe Hotmail versie

Na de eerdere aankondigingen over de uitrol van de wave 4 van Windows Live™, is Microsoft op 26 juli j.l. gestart met het omzetten van alle accounts naar de nieuwe versie van het e-mail programma Windows Live™ Hotmail.
Naast de vele functionele updates in deze versie, bevat Hotmail nu ook een nieuwe collectie emoticons om toe te voegen aan het e-mail bericht. Microsoft heeft hierbij gekozen voor het Nederlandse bedrijf Techno Design IP B.V. als haar wereldwijde partner voor de geïntegreerde emoticons binnen Windows Live™ Hotmail. Zowel de creatie als de installatie van de emoticons worden door Techno Design I.P. afgehandeld. Op dit moment zijn de emoticons alleen zichtbaar voor de Amerikaanse gebruikers binnen Windows Live™ Hotmail. De komende weken zal dit verder worden uitgerold.

Hotmail is het populairste mail-service programma wereldwijd

Met Hotmail heeft men via een browser altijd toegang tot e-mail met een onbeperkte e-mailruimte. Wereldwijd heeft dit populaire mail programma zo’n 1 miljard accounts, waarvan er 350 miljoen zeer actief gebruikt worden. In Nederland bestaan er bijna 8 miljoen Hotmail adressen, die zorgen voor ruim 1,5 miljard pageviews.

Techno Design I.P. is een toonaangevend online marketing bureau, gespecialiseerd in sociale netwerken. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, geloven wij dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Door de jaren heen, heeft deze denkwijze gewerkt en zijn wij trots op het nationale en internationale bereik van de door ons ontwikkelde campagnes.

Voor meer informatie over Techno Design IP kan je terecht op www.TechnoDesignIP.com of neem contact op met:

BizPress.nl