Met de Samsung SuperSwypers hoef je deze zomer niks te missen

In de maand augustus gaat een groot team persoonlijke journalisten, SuperSwypers, op pad om razendsnel, van minuut tot minuut verslag te doen. Iedereen in Nederland kan in de maand augustus een SuperSwyper inschakelen en sturen naar een gebeurtenis naar keuze: de verjaardag van je opa, een megagroot festival, maar ook een blind date. Dus kun je niet naar de verjaardag van je opa, omdat je naar een concert gaat, of kun je niet naar je favoriete concert omdat je bij je opa bent, stuur dan een SuperSwyper. De service is opgezet door Samsung Mobile. De SuperSwypers gaan alles op alles zetten om zoveel mogelijk verzoeken in behandeling te nemen. Alle verslagen van de SuperSwypers, vaak meerdere tegelijkertijd, komen live binnen via de website www.superswypers.nl. Na afloop van het event wordt het volledige verslag in een zogenaamde ‘SwypeStory’ gebundeld, die via de site te downloaden is en te plaatsen op je eigen website. 

Swype
Samsung Mobile introduceert de service SuperSwypers als een bewijs van het supersnelle Swype, de nieuwe invoermethode voor touchscreens. Swype maakt het mogelijk om in één aansluitende sleepbeweging over je touchscreen woorden in te voeren, waardoor je 1,5 keer sneller bent dan gewoon typen op een touchscreen. Swype is als eerste in Nederland beschikbaar op de Samsung Galaxy S; de telefoon die alle SuperSwypers gebruiken om live verslag te doen. Ook alle foto’s en video’s die de SuperSwypers verspreiden zijn met de telefoon gemaakt. 

Location based services en social media
Via een unieke samenwerking met feest.je (een vriendennetwerk waar je aangeeft waar je bent) kun je op de website en via feest.je de SuperSwypers live volgen waar ze inchecken om een SwypeStory te maken. Naast feest.je maken de SuperSwypers ook gebruik van Foursquare, Mobypicture voor foto’s en video’s en Twitter om verslag te doen. Op de Facebook pagina worden evenementen aangemaakt voor alle gebeurtenissen waar de SuperSwypers verslag van gaan doen. Dus ook de verjaardag van je oma kan een Facebook event worden. Check je in op een spot waar op dat moment een SuperSwyper aanwezig is, dan krijg je de speciale SuperSwyper feest.je medaille. 

Spot de SuperSwyper
Op een aantal momenten in augustus zal de SuperSwyper – te herkennen aan zijn SuperSwyper outfit – in het middelpunt van de aandacht staan. Vind je hem of haar als eerste op dat evenement en zeg je het codewoord, dan ontvang je meteen een Samsung Galaxy S. Het codewoord wordt bekendgemaakt via feest.je, Foursquare, Twitter, de website en op het evenement zelf. 

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

BizPress.nl