Magazine Brinkdorpen in Nederland 2019


In april 2019 verschijnt het speciale magazine ter promotie van de BRINK-dorpen in Nederland.

Hieronder leest u de brief van Gerrit Kuiper, voorzitter van Stichting Brinkdorp Den Ham, waarin hij het magazine toelicht:

Den Ham, 1 februari 2019

Betreft:     samen zetten we onze prachtige brinkdorpen op de kaart!

Beste ondernemer,

De stichting Brinkdorp Den Ham (Overijssel) heeft het initiatief genomen om samen met uitgever VILLA5 en MI-Communicatie een magazine te ontwikkelen over Brinkdorpen in Nederland. Als stichting zijn we al een aantal jaren bezig om ons mooie Den Ham te profileren. Zie ook: brinkdorpdenham.nl

Maar er zijn maar liefst 70 mooie Brinkdorpen in Nederland. Dorpen die de moeite waard zijn om bekender te worden bij toeristen. De meesten bevinden zich in Drenthe en Overijssel. Samen kunnen we onze trots op onze Brinkdorpen veel beter onder de aandacht brengen. En bezoekers verleiden om onze dorpen te komen bekijken. En het is veel effectiever en slimmer om dat samen te doen. Vandaar dit initiatief voor een magazine.

In dit fullcolour magazine komt informatie van een groot aantal brinkdorpen in Nederland. Afgewisseld met informatie over evenementen en natuurlijk prachtige foto’s.

Het magazine wordt gerealiseerd door Villa5 en MI Communicatie.

Wij bevelen deelname van harte bij u aan! Want op deze manier kunnen we samen onze Brinkdorpen de aandacht geven, die ze verdienen. Doet u mee?

Naast een mooie plek in het magazine, krijgt u natuurlijk ook een uitnodiging voor de presentatie, waar u ook ondernemers uit andere Brinkdorpen kunt ontmoeten.

Hartelijke groeten,

Gerrit Kuiper

Voorzitter stichting Brinkdorp Den Ham

Wij streven naar een magazine van 60 pagina’s in een oplage van 30.000 exemplaren, die vóór het toeristenseizoen 2019 (half april 2019) bij de belangrijkste toeristische punten en de adverteerders ligt.

Meer informatie over de mogelijkheden kunt u opvragen bij MI-Communicatie, 06 – 207 15 448, info@mi-communicatie.nl.

Het bericht Magazine Brinkdorpen in Nederland 2019 verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl