Lucky Bracelet Delfts Blauw

Amsterdam, 21 juli 2010 – Wat krijg je als je oud Hollandse schilderkunst combineert met het vakmanschap van Nepalese zilversmeden? Een prachtige geluksarmband, waarvan de scherven letterlijk geluk brengen! 

A Beautiful Story en Royal Delft presenteren met trots deze Lucky Bracelet, waarin twee ambachten zijn verenigd. Het oer-Nederlandse spreekwoord ‘Scherven brengen geluk’ is hier 
letterlijk van toepassing. De armbanden met ingelegde Delfts Blauwe scherven brengen werk aan zilversmeden in Nepal, waardoor ze zelfstandig een goed bestaan kunnen opbouwen. 

Royal Delft: ambachtelijk schilderwerk 
De Koninklijke Porceleyne Fles/Royal Delft, opgericht in 1653, is de enige overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts aardewerk. met 
de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Speciaal voor A Beautiful Story heeft Royal Delft een ontwerp gemaakt, waarvan de scherven verwerkt zijn in de geluksarmband. 

A Beautiful Story: zilversmeden uit Nepal 
A Beautiful Story verkoopt sieraden met een mooi verhaal. Dat verhaal gaat altijd over talentvolle vakmensen in ontwikkelingslanden, die de kans verdienen hun vakmanschap uit te oefenen. In Kathmandu, de hoofdstad van Nepal maken de zilversmeden van Dambar’s Silverfactory deze prachtige armbanden. Elke armband wordt volledig handgemaakt van 92.5 sterling zilver (gekeurd door Edelmetaal Waarborg Nederland). 

Prijs- en verkoopinformatie 
De consumentenprijs van de Lucky Bracelet Delfts Blauw is 
€ 219,95. De armband is verkrijgbaar vanaf juli 2010 en wordt geleverd in een luxe bewaardoos met een uitgebreide uitleg van de verhalen achter het sieraad. De armband is te koop via de museumwinkel van de fabriek De Porceleyne Fles in Delft en 
het verkoopnetwerk van A Beautiful Story (voor een overzicht van verkoopadressen kunt u kijken op www.abeautifulstory.nl). Verder kan de klant voor online aankopen terecht in de webshops van www.abeautifulstory.nl en www.royaldelft.com.

BizPress.nl