Loveland Festival is jarig en pakt uit

Loveland Festival viert dit jaar haar vijfjarig jubileum en laat haar bezoekers dit graag meevieren. Vandaar dat er vele extra’s zijn, die het een editie maken om niet te missen. Loveland licht alvast een tipje van de sluier op. 

De Starclub Rollerdisco 
Naast 8 area’s waar er op schoenen gedanst kan worden, organiseert Loveland Festival dit jaar de allergrootste silent outdoor rollerdisco ter wereld. Er kunnen rolschaatsen geleent worden (of neem eigen rolschaatsen mee), bezoekers worden verrast door diverse rollerskate acts en er kan gerollerdanst worden op de discobeats van onder andere: Felix da Housecat (special 80’s disco set), Ron Carroll (special 80’s disco set) Italo Elite (Lupe, Martin Duvall, TomTrago & San Proper), David Vunk, Young Marco en Sjonnie Disco & Meester Moeilijk.

Dimitri terug van weg geweest

Voor wie het ontgaan is: Dimitri is back! Op Loveland Festival zal hij bij de Underground stage voor een spetterende afsluiter zorgen. Wil je Dimitri’s vibe mee naar huis nemen, kom dan naar het Art Island, schilderen met Dadara en win de special edition ‘Best of Eric Nouhan & Dimitri’ cd. 

Fight Cancer tour sluit af op Loveland Festival 
Loveland heeft de afgelopen weken in 6 steden stampvolle  pleinen gehad. Er is massaal  gedanst op de beats van de dj’s die Loveland en Fight cancer een warm hart toe dragen. De Fight cancer tour heeft nu al een ruime ton opgehaald. Het doel  is dat nu nog te verdubbelen. Er is een laatste mogelijkheid om dit mee te maken op de laatste tourdag: 7 augustus vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur op het Stoperaplein, te Amsterdam met DJ’s Dimitri, Melon en Marnix. Op Loveland Festival zelf kunnen bezoekers op het Fight cancer zonnedek zichzelf laten insmeren met zonnebrand en natuurlijk donateur worden.

Vergeet je zwemspullen niet 
Loveland Festival is niet voor niets dé speeltuin voor volwassenen. Naast het zwembad bij de T-Dansant stage, kan er natuurlijk gezwommen worden in de Sloterplas en zijn er op het terrein nog twee nieuwe zwembaden, waar onder het genot van een glaasje champagne gechilled kan worden.

BizPress.nl