Lingerie party met mannelijke model blijkt succes nummer

De lingerie party voor vrouwen is iets anders dan de traditionele Tupperware of lingerie party. Met deze vernieuwende party ervaar je het ondergoed echt met je zintuigen; je voelt de kwaliteit en je ziet boven al de pasvorm bij een levens echt mannelijk model. Je selecteert in overleg met de aanwezige dames een van de vele modellen boxer shorts. Het model toont vervolgens het gevraagde ondergoed. Hiermee krijgen de dames een goed beeld van wat zij kunnen aanschaffen voor manlief thuis. “Het initiatief van de lingerie party’s thuis vonden wij erg passen bij het sexy merk Mash.  Vrouwen reageren erg enthousiast wat ook blijkt uit het aantal boekingen. We kunnen vast stellen dat deze party’s met inzet van een mannelijk model een succesnummer is bij vrouwen.” zegt Dylan Kaptein van Mash.

Vrouwen en herenondergoed
Waarom een lingerie party met vrouwen en herenondergoed? Wat blijkt, herenondergoed wordt voor het merendeel gekocht door vrouwen! Uit onderzoek van een ondergoed distributeur blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens herenondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw herenondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun herenondergoed te kopen.Herenondergoed is dus nog steeds een vrouwending!

Mash
Mash is afkomstig uit Brazilië, gezien het tropische klimaat in Brazilië, heeft Mash al jarenlange ervaring met het maken van luchtig zittend ondergoed” De boxershorts van Mash zijn gemaakt van luchtige en zachte stoffen. Hierdoor hebben de elastische boxers, zonder voelbare naden, een zachte pasvorm. De introductie en verkoop in Brazilië heeft inmiddels de stoutste verwachtingen overtroffen. Nederland is het eerste Europese land waar de stijlvolle Mash producten worden geïntroduceerd. Hiervoor koos Mash een opvallende manier namelijk door een  mannelijke ‘prostituee’  plaats te laten nemen in een raambordeel op de Amsterdam wallen. Enkel gehuld in Mash boxershort wist de mannelijke prostituee de aandacht te trekken van de vele ‘sexy windowshoppers’.

Inschrijven
Wil jij ook een keer een aantrekkelijk mannelijk model enkel gehuld in zijn ondergoed bij je thuis? Via de website Masheurope.com kan je je inschrijven voor een lingerie party bij jou thuis. 

Links:

BizPress.nl