Limburgse horeca schenkt HUISTAPwater voor Ronald McDonald Huizen

Al tientallen horecaondernemers in Sittard en het Heuvelland serveren in mei flessen HUISTAPwater. Ze steunen op die manier de Ronald McDonald Kindervallei en Ronald McDonald Huis Maastricht, want van iedere fles gaat Euro1,50 naar dit goede doel. Meedoen is simpel!

Door een prachtig ontworpen flessenlabel van Euro1,50 aan het tafelwater toe te voegen, ongeacht of dat nu plat, bruisend of kraanwater is, zorgen horecaondernemers in Limburg ervoor dat zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen en dat vermoeide ogen weer kunnen twinkelen. De restaurant- en caféhouders bepalen zelf voor welk bedrag het HUISTAPwater aan de klant wordt aangeboden, zolang er maar Euro1,50 per fles of karaf naar de Ronald McDonald Huizen gaat.

Prachtig initiatief
“Ik vond het meteen een prachtig initiatief”, zegt Anita Nieste van Preuverij de Vierjaargetijden in Epen. “Zieke kinderen kunnen niet zonder hun ouders en families met een kind met een beperking hebben ook behoefte aan een welverdiende vakantie. Het serveren van HUISTAPwater aan mijn gasten is voor mij een simpele manier om iets voor het goede doel te doen.”

Ook Jolanda Hameleers van Hotel De Limbourg in Sittard wilde graag mee doen. “Op vakantie gaan lijkt zo vanzelfsprekend, maar na een bezoek aan de Kindervallei weet ik dat dat voor gezinnen met een kind met een beperking niet zo is. Ook het Ronald McDonald Huis Maastricht is een must, want als je kind ziek is, wil je hem of haar het liefst geen moment alleen laten. Daarom doe ik heel bewust mee met het HUISTAPwater.”

Fleslabels eenvoudig inkopen
Restauranthouders kopen de fleslabels in bij Ronald McDonald Huis Maastricht en de Ronald McDonald Kindervallei à Euro1,50 per stuk. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de Ronald McDonald Huizen. De Ronald McDonald Huizen ontvangen geen subsidie van de overheid en zijn afhankelijk van donateurs, sponsoren en de inzet van vele trouwe vrijwilligers. Iedere horecagelegenheid die meedoet ontvangt naar wens ook posters en ander promotiemateriaal om te laten zien dat het meedoet aan het HUISTAPwater. Ook zorgen de Ronald McDonald Huizen voor publiciteit op hun website, social media en relatiemagazine.

BizPress.nl