License Partners benoemt Jarno Claassen tot Partner Channel Manager


~ General Manager verlaat Relicense en gaat aan de slag bij License Partners ~

Almere, 7 januari 2019 – Jarno Claassen is in dienst getreden bij License Partners.

License Partners koopt en verkoopt gebruikte Microsoft softwarelicenties. In zijn nieuwe rol als Partner Channel Manager wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het partnerkanaal, om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

Jarno Claassen heeft ruime ervaring in de softwarebranche. In 2017 zette hij het Benelux kantoor van Relicense op. Daarvoor werkte hij bij Comsoft Direct.

“License Partners is een geweldige club met grote ambities. Zij zijn de pionier in de markt van gebruikte softwarelicenties en een gevestigde naam in de Benelux.

Ik ben heel blij met deze stap, omdat ik me hier verder professioneel kan ontwikkelen en mijn netwerk kan inzetten om de ambities van License Partners mee te verwezenlijken. De werkwijze, het karakter en de ambities van License Partners passen bovendien perfect bij mij,” aldus Jarno Claassen.

“Wij zijn erg blij dat we Jarno in ons team mogen verwelkomen”, aldus Jan Peter Dompeling bij License Partners. “Zijn netwerk en ervaring in de snelgroeiende markt voor tweedehands licenties zijn voor ons van grote waarde. We zijn ervan overtuigd dat we met Jarno in onze gelederen, ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen en nog meer bedrijven kunnen helpen besparen op hun IT-uitgaven”.

Over License Partners

License Partners werd opgericht in 2011 en heeft zich sindsdien als eerste bedrijf in de Benelux gespecialiseerd in de koop en verkoop van gebruikte Microsoft licenties. Het gebruik van tweedehands Microsoft licenties werd in 2009 door wettelijke richtlijnen van het Europees Parlement toegestaan en sinds zijn oprichting in 2011 heeft License Partners gebruikte licenties geleverd aan een grote verscheidenheid aan organisaties. Van MKB tot multinationals, van zorgorganisaties tot overheden; vele organisaties hebben al flinke kostenbesparingen gerealiseerd dankzij de aanschaf of verkoop van gebruikte of overtollig geworden Microsoft licenties.

Meer informatie is te vinden op: https://licensepartners.nl/

BizPress.nl