Keycamp Holidays familiepret top 5

Pretparkpret
Wie in het najaar wil genieten van pretparkpret, hoeft niet eens de grens over. Op de eerste plaats in de Keycamp Familiefun Top 5 staat Camping Duinrell in Wassenaar. Ook een aanrader is La Croix du Vieux Pont in Parijs. Disneyland(R) Paris, hottubs en gezinsclubs als Survival Camp en Action Station zorgen dat niemand zich een moment verveelt. Liever naar het noorden? In Denemarken ligt vakantiepark Lalandia Billund op een steenworp van LEGOLAND. Op de vierde plaats staat camping Vilanova Park in Spanje, bij pretpark PortAventura bij Salou. Ook voor wie zwierende attracties niet ziet zitten, heeft Keycamp een mooie tip voor deze herfst: camping Areti vlakbij het Griekse Thessaloniki. Hier kan nog volop genoten worden van zon, zee en strand!

Familiepret
Uit een internationaal onderzoek naar familiepret onder Keycamp Holidays klanten, blijkt dat de meeste mensen hun leven verre van ideaal vinden. 81% van de ondervraagden geeft aan dat er niet genoeg plezier in hun leven is, het dagelijks leven staat voor 60% gelijk aan een 6 of minder op een schaal van 1 tot 10. Tijdens de vakantie stijgt dat cijfer aanzienlijk, 90% geeft het leven dan een 7 of meer. Het belangrijkste aspect van genieten tijdens de vakantie is dingen doen met het hele gezin. Vier keer zoveel families sporten samen op vakantie en 1 op de 5 gezinnen voeren dan meer goede gesprekken. In het dagelijks leven lachen de ondervraagden zo’n vier tot zes keer per dag, een extra weekje er tussen uit in de herfstvakantie is dus geen overbodige luxe!

Zie voor meer informatie en boekingen www.keycamp.nl 
Newsroom op PressDoc http://pressdoc.com/p/0005gf 

Over Keycamp
Onder het motto This is the life biedt campingreisorganisatie Keycamp al 35 jaar zorgeloze vakanties in luxe bungalowtenten, stacaravans en chalets. Met 130 topcampings op de mooiste plekken van Europa en de Verenigde Staten maakt Keycamp Holidays alle vakantiewensen waar. Keycamp vakantiemogelijkheden zijn ook avontuurlijke boomhutten, lodges en bungalows. Daarnaast is het mogelijk campers te huren in de V.S. Zie voor meer informatie en boekingen www.keycamp.nl. 

BizPress.nl