Jurgen van der Meer nieuwe Directeur Operations bij Motiv


IJsselstein, 15 januari 2018 – ICT security-specialist Motiv heeft Jurgen van der Meer (49) per 1 januari tot Directeur Operations benoemd. Van der Meer is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor Operations en verantwoordelijk voor de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling. Met deze benoeming treedt Jurgen van der Meer toe tot het managementteam van Motiv.

Van der Meer heeft een rijke ervaring opgebouwd in IT-managementrollen bij verschillende organisaties, waaronder de laatste 5 jaar bij hightechbedrijf ASML, waar hij actief was als Director IT Infrastructure Services en Director IT Application Services. Deze ervaring zal hij gebruiken om de cybersecuritydiensten van Motiv naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen en daarmee de klanttevredenheid nog verder te verhogen.

Jurgen van der Meer over zijn nieuwe stap: ”De securitymarkt is dynamisch: nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Teneinde cybercriminelen continu voor te blijven moeten securitybedrijven in staat zijn steeds sneller te innoveren. Door een unieke combinatie van een eigen Security Operations Centre (SOC) en applicatieontwikkeling is Motiv de Managed Security Services Provider die deze flexibiliteit en innovatie kan bieden. Ik ben dan ook trots dat ik met dit team en onze partners de klanten van Motiv optimaal van dienst kan zijn.”

Aksel Dorèl, Algemeen Directeur van Motiv, over de benoeming van Van der Meer: “De ervaring en expertise van Jurgen van der Meer zijn een waardevolle aanvulling. Met zijn komst zetten wij een volgende stap in de verdere groei van Motiv als innovatief securitybedrijf, die in lijn ligt met onze strategie 2020.“

Het managementteam van Motiv bestaat uit Aksel Dorèl (Algemeen Directeur), Ton Mooren (Financieel Directeur), Vincent Kalkhoven (Directeur Business Innovation & Development) en Jurgen van der Meer (Directeur Operations).

—-

Noot voor de redactie: Bijgaand een foto op hoge resolutie van Jurgen van der Meer

Over Motiv
Motiv – een Nederlandse, private onderneming, opgericht in 1998 – is de toonaangevende IT security- dienstverlener die organisaties in zowel de publieke als de private sector voorziet van IT- beveiligingsoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Klanten ervaren ontzorging door het minimaliseren van risico’s en de continue aandacht voor de juiste balans tussen die risico’s, kosten en gebruiksgemak. Motiv (IJsselstein biedt als Managed Security Services Provider (MSSP) een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken. Door de achtergrond en competenties van Motiv in applicatieontwikkeling, database- en netwerktechnologie merken klanten dat Motiv business vraagstukken goed verstaat en de plaats van security binnen het IT-landschap goed begrijpt. Slagvaardigheid, kwaliteit en Motiv’s bedrijfscultuur zijn onderscheidende kenmerken waardoor klanten optimale klanttevredenheid ervaren. Motiv’s bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd op basis van ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO20000 (Service Management op basis van ITILv3).

Kijk voor meer informatie op www.motiv.nl en www.mSafe.nl en volg Motiv op Twitter via @MotivNL.

Het bericht Jurgen van der Meer nieuwe Directeur Operations bij Motiv verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl