Hoofdrol voor Hulk Hogan in nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial

De reclamespot is op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. In de ‘achtertuin’ van niemand minder dan Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan. De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met ‘Hulkamania’ het World Wrestling Entertainment op de kaart en was te zien in zijn reality-serie ‘Hogan Knows Best’. Nu speelt hij een prominente rol in de nieuwe commercial van Centraal Beheer.

In deze commercial maken we kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging is kansloos. Weg tas! Of toch niet? In de verte wordt de tasjesdief namelijk ingerekend door een indrukwekkende spierbundel. Eentje die maar al te graag even de show steelt.

Peggy Spaapen, Manager Digital & Marktcommunicatie bij Centraal Beheer: “In de verhaallijn van deze nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’- commercial komt Hulk Hogan perfect tot zijn recht. De commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt van onze grote productcampagnes dit jaar. Natuurlijk komt ook hierin de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’ knipoog terug. In de productcampagnes heeft het gezin van Mark en Margreet steeds de hoofdrol. We laten zien dat we oplossingen bieden waar onze klanten blij van worden. En dat we bij schade dag en nacht voor onze klanten klaarstaan.”

BizPress.nl