Grootste netwerkbeurs in West-Nederland weer terug in de Broodfabriek in Rijswijk

Grootste netwerkbeurs in West-Nederland weer terug in de Broodfabriek in Rijswijk

Met een succesvol en sterk deelnemersveld van ruim 125 exposanten is de 1e editie van de BC-dagen nu al zeer positief ontvangen door deelnemers en bezoekers. De nieuwe organisator, Marco van Elswijk, bewijst met de bedrijvencontactdagen dat offline net- werken nog steeds belangrijk is en heel goed te combineren is met online-activiteiten. Sterker nog: de combinatie van offline en online is het nieuwe delen, geeft groei en zal grenzen verleggen voor iedereen.

Opening van de BC-Dagen: stichting Het Vergeten Kind
‘Grenzen verleggen’ is het thema van de BC-Dagen. Dat betekent ook: ‘ laten we eens buiten onze eigen focus denken’. Daarom willen wij met opening van de BC-dagen iets doen dat buiten ons eigen kader ligt. We willen ook iets voor een ander betekenen. We openen de BC-Dagen daarom met een actie voor Het Vergeten Kind. Wij zamelen oude IT hardware in, die door That’s4Kids (een initiatief van het bedrijf That’s Lease; een van onze deelnemers) op een veilige manier (gegarandeerd, met certificaat!) wordt schoongemaakt. Bruikbare apparatuur wordt opgeknapt en krijgt een nieuw leven. Neem dus allemaal uw oude IT-hardware mee, en lever deze in bij ons speciale verzamelpunt! De opbrengst van deze actie gaat naar de stichting Het Vergeten Kind. Kortom: u zorgt voor een opgeruimde zakelijke omgeving en betekent ook iets voor een ander. Zo zijn we grensverleggend bezig voor elkaar.

Doorlopend programma van workshops
Er is een doorlopend programma van workshops, waar veel leerzame informatie wordt gedeeld, waar iedere ondernemer iets aan heeft. Beter acquireren of het Internet beter benutten? Meld u aan voor de lezingen hierover! Out-of-de box denken of juist uw risico’s beter inschatten? Wees erbij en schrijf u in voor een workshop! Wilt u advies over internationaal ondernemen, of wilt juist weten hoe u als klein bedrijf het hoofd boven water houdt? Kom erbij en meld u aan. En wees er snel bij, want vol is vol! De online-registratie voor de workshops is al geopend en de workshops lopen langzaam vol. Wilt u er nog bij zijn? Ga naar bcdagen.nl en de rest wijst zich vanzelf.

Speeddaten
Een beurs als de BC-Dagen is een ontmoetingsplaats voor vele doelgroepen. Bedrijven, overheden, adviesorganisaties, werkgevend en werkzoekend: vogels van allerlei pluimage. Om de ontmoetingsplaats nóg beter te kunnen benutten, organiseren wij verschillende speeddate-meetings! Kom naar de BC-dagen en wacht af wat deze ontmoetingsvorm voor u in petto heeft!

Nuttige informatie BC-Dagen:
Opening: 22 november om 14.00 uur
Datum: 22 en 23 november 2016,
Locatie: Broodfabriek,
Volmerlaan 12, 2288 GD,
Rijswijk.

Openingstijden: Dinsdag 22 november: 14.00 – 22.00
Woensdag 23 november: 10.00 – 17.00

Website: bcdagen.nl

Voor vragen en informatie: Marco van Elswijk info@bcdagen.nl Tel: +31 (0)113 – 751 394 of 06-12648627

//////////// EINDE PERSBERICHT ////////////

Extra informatie: Deze actie is in samenwerking met IT4Kids, een initiatief van That’s lease. WAAROM STICHTING HET VERGETEN KIND? In Nederland hebben duizenden baby’s, peuters, kleuters en tieners de pech om niet op te groeien in een stabiele en veilige thuisomgeving. Vele duizenden van hen slapen niet eens meer in hun eigen bed.

Het zijn vergeten kinderen tussen de 0 en 18 jaar die zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Zij leven noodgedwongen in opvanglocaties in een sobere leefomgeving met vaak beperkte specialistische begeleiding en minimale speelmogelijkheden.. Stichting Het Vergeten Kind wilt zorgen voor een verbeterde spel en leeromgeving, kinderen activeren zodat ze zich kunnen ontplooien en activiteiten organiseren.

WAT GEBEURT ER MET UW HARDWARE ALS U HET BIJ IT4Kids INLEVERT?
Voor het vernietigen van data maakt IT4Kids gebruik van erkende software. Deze software overschrijft de harde schijf één of meerdere malen met digitale nullen en enen waardoor de data nooit meer terug te halen is. Per serienummer kan er een certificaat afgegeven worden als garantie van de vernietiging. Naast het wipen van data worden ook alle bedrijfskenmerken zoals Bios-gegevens, bedrijfsstickers en/of asset-tags van de apparatuur verwijderd. Er zal niet meer te achterhalen zijn wie de vorige eigenaar van de apparatuur is geweest. Heeft u als gewaardeerde relatie oude IT hardware waar u niets meer mee doet? Doneer dan tijdens de opening van de BC-Dagen uw oude hardware aan onze organisatie!

Wij hopen met uw hulp een mooi bedrag te kunnen doneren aan Stichting Het Vergeten Kind!

Website: www.bcdagen.nl

BizPress.nl