Groningen heeft de mooiste studentes

De studentes uit Groningen winnen in het onderzoek met een grote voorsprong. Maar liefst 25 % van de studenten vindt dat de mooiste studentes van Nederland in Groningen wonen. Studentes uit Drenthe, Flevoland en Zeeland worden door de ondervraagden als ‘niet mooi’ betiteld, slechts 1 % van de studenten koos voor deze provincies. Ook Overijssel en Friesland bungelen onderaan, slechts 4 % en 5 % van de studenten hebben hierop gestemd. Limburg en Gelderland zitten in de middenmoot, 7 % van de studenten vindt dat de mooiste studentes in deze provincies wonen.

Eerder dit jaar bleek ook dat de mooiste mannelijke studenten uit Groningen komen. “Mooie mensen zoeken elkaar dus op”, aldus Johanna Buutkamp van Studenten.nl. Ook hebben veel mooie bekende Nederlanders in Groningen gestudeerd, zoals Prins Maurits, Frits Sissing en Chris Zegers. Deze laatste is zelfs meerdere keren als lekkerste man van Nederland betiteld in de media. Johanna Buutkamp van Studenten.nl concludeert: “Het is zien en gezien worden, zowel voor mannelijke als vrouwelijke studenten, Groningen is een echte studentenstad”.

Op Studenten.nl is momenteel de finale van de verkiezing Mooiste Studente 2010 in volle gang. In de aanmeldingen voor de verkiezing is een zelfde trend te zien, de mooiste aanmeldingen kwamen uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Groningen.
Op dit moment kan op de laatste 13 finalisten worden gestemd via www.studenten.nl. De mooiste 12 studentes komen in lingerie te staan op de studente van het jaar kalender. En de mooiste studente  2010 krijgt een prijs van 1000,- euro en een jaar lang gratis After Eden lingerie.

Uitslag poll ‘Waar wonen de mooiste studentes?
1. Groningen 25 %
2. Zuid-Holland 13 %
3. Utrecht        13 %
4. Noord-Holland        11 %
5. Noord-Brabant        11 %

6. Limburg        7 %
7. Gelderland 7 %
8. Friesland 5 %
9. Overijssel 4 %
10. Flevoland 1 %
11. Zeeland        1 %
12. Drenthe        1 %

Over Studenten.nl
Studenten.nl is het populairste studentenplatform van Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. 

Links:

BizPress.nl