Graveermateriaal van de maand januari 2018


Haaksbergen, 2 januari 2018. Happy New Year! Trotec begint het jaar goed met een welkomstaanbieding voor nieuwe klanten: 30% korting op de eerste bestelling in de webshop www.graveermaterialen.nl.

Trotec kan terugkijken op 20 succesvolle jaren

Een belangrijk aspect van Trotec’s succes zijn de laser- en graveermaterialen. De oprichting van deze business unit heeft ervoor gezorgd dat Trotec een complete ondersteuning kan bieden aan haar klanten – machines, materialen, toebehoren en expertise.

 

Materialen & Meer

Trotec wil klanten niet alleen winstgevender maken door het aanbieden van hoogwaardige laser- en graveermaterialen. Zij willen klanten ook aanmoedigen hun diensten uit te breiden met extra producten. Trotec biedt namelijk ook accessoires en toebehoren.

 

Welkom
Nieuw bij Trotec? Als welkomstcadeau biedt Trotec een korting van 30% aan op de eerste bestelling in de Trotec webshop.

Hoe de korting te verzilveren is te lezen op de website van Trotec.

Over Trotec Laser:
Trotec is een internationale producent van pasklare laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen; van lasergraveren en -snijden tot industrieel markeren. De hoge kwaliteit van de uitgebreide lijn van lasergraveer-, lasersnij- en lasermarkeermachines, gecombineerd met de ongeëvenaarde service, hebben Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende producenten van computergestuurde laserapparatuur en markeringssystemen. De machines van Trotec zijn in meer dan 90 landen over de wereld verkocht.

…………………………………………………………………………………………..


Verdere informatie:

Marloes Middelkamp

E-Mail: marloes.middelkamp@troteclaser.com

Tel: +31 (0)535741515

Trotec Laser BV

Tolstraat 21A

7482 DC Haaksbergen

http://www.troteclaser.com

 

Het bericht Graveermateriaal van de maand januari 2018 verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl