Graveermateriaal van de maand december 2017


Haaksbergen, 1 december 2017. Alleen geldig in de maand december: gratis verzending op een laser- en/of graveermateriaal bestelling in de Trotec Laser webshop.

Graveermateriaal van de maand december

Bij een bestelling in de webshop www.graveermaterialen.nl in de maand december betaalt de klant geen verzendkosten. Een besparing van €15,00. Er is een breed assortiment aan laser- en graveermaterialen beschikbaar in de webshop: acrylaat, hout, metaal, lasermarkeringsproducten, stempelrubber en promotie & sign producten.

Aangepaste openingstijden

Bestellingen voor laser- en graveermateriaal gaan tot en met donderdag 21 december 12.00uur de deur uit. De pakketjes zullen, mits op voorraad, de volgende dag worden aangeboden. Voor bestellingen na 21 december 12.00uur geldt dat deze in het nieuwe jaar worden verstuurd.

Trotec Laser heeft Kerstvakantie en is gesloten van 23 december t/m 1 januari. Voor zaken die niet tot het nieuwe jaar kunnen wachten zijn zij telefonisch bereikbaar op 27, 28 en 29 december van 10.00uur – 14.00uur.

Over Trotec Laser:
Trotec is een internationale producent van pasklare laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen; van lasergraveren en -snijden tot industrieel markeren. De hoge kwaliteit van de uitgebreide lijn van lasergraveer-, lasersnij- en lasermarkeermachines, gecombineerd met de ongeëvenaarde service, hebben Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende producenten van computergestuurde laserapparatuur en markeringssystemen. De machines van Trotec zijn in meer dan 90 landen over de wereld verkocht.

…………………………………………………………………………………………..


Verdere informatie:

Marloes Middelkamp

E-Mail: marloes.middelkamp@troteclaser.com

Tel: +31 (0)535741515

Trotec Laser BV

Tolstraat 21A

7482 DC Haaksbergen

http://www.troteclaser.com

 

Het bericht Graveermateriaal van de maand december 2017 verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl