Gordon schrijft emotioneel bericht aan overleden Theo Wilhelm

Gordon heeft maandag een emotioneel bericht geschreven ter ere van Theo Wilhelm, een overleden oudere uit zijn programma Geer en Goor: Effe geen cent te makken. Gordon publiceerde het bericht op zijn Facebookpagina. Gordon was een paar weken geleden nog aanwezig in het verzorgingstehuis waar Wilhelm zat. In 2013 was Wilhelm te zien in Geer en Goor: Effe geen cent te makken, hij overleed zondag op 83-jarige leeftijd.

“Nederland heeft je leren kennen via ons programma en ik zie je nog zo staan in de deuropening bij onze eerste ontmoeting. Gekleed in je witte smokingjasje en roze cumblerband en wat was je blij dat er eindelijk eens iemand bij je op visite kwam. Je vertelde honderduit over je eenzame jaren die je doorbracht na de dood van jouw grote liefde”, schrijft Gordon.

Eenzaam Hij benadrukt verder de eenzaamheid waarin Wilhelm leefde. “Wat voelde je je in de steek gelaten door de maatschappij. Je werd zelfs uitgescholden op straat en was bang (…) De afgelopen jaren heb je in eenzaamheid moeten doorbrengen en mede door ons programma kreeg die eenzaamheid een gezicht.” Hij eindigt zijn bericht met een aantal dankwoorden. “Lieve vriend, bedankt dat je er was. Voor je geweldige verhalen, je innemende lach, je liefde voor ons twee. Wij zullen je nooit vergeten en wensen jou de rust toe en hopen stilletjes dat je herenigd bent met jouw grote liefde en met een glimlach op ons toekijkt in tevredenheid. Dag lieve Theo rust zacht.” Gordon en Gerard Joling hebben de crematie van Wilhelm, die maandag plaatsvond, betaald.

BizPress.nl