GOGO start grootschalige online talentenjacht naar reisreporters

Rotterdam, 20 april 2016 – Gogo is op zoek naar presentatietalenten voor een droombaan in het buitenland. Gogo maakt al jaren verslagen op zomerse bestemmingen als Chersonissos, Albufeira, Lloret de Mar en vele andere bestemmingen. Dit jaar zijn ze op zoek naar nieuw talent en willen iedereen (via instagram) een kans geven.

Deze zomer wil Gogo voor de reisreports een presentator/presentatrice die heel goed aansluit bij hun doelgroep. Hoe kan dit nou beter dan de doelgroep zelf laten bepalen wie zij het liefst terug zien op hun scherm. Voorgangers van de uiteindelijke winnaar zijn tv-presentatoren Hugo Kennis (24kitchen, RTL4) en Jayjay Boske (Veronica,RTL5).

Deelnemen aan de zoektocht kan iedereen. Ervaring of geen ervaring., het maakt niet uit. Het gaat erom dat je spontaan bent, houdt van reizen, feesten en altijd al eens voor een camera hebt willen shinen. Het enige wat kandidaten hoeven te doen is een 15sec. Instagram filmpje te maken en deze te posten met de hashtags #gogozoektreisreporter en #gogoreizen. Deze film komt dan automatisch op de website te staan waar er meteen op gestemd kan worden.

Tot dusver zijn de inzendingen voor deze droombaan heel erg divers. Zo zien we een bijzondere inzending uit Duitsland van schlagerzanger Marcelino Wunderlich. (Internationaal superartiest, onder contract bij Ruben Nicolai.) Ook heeft voormalig Miss universe Nederland Stephanie Tency zich opgegeven. Jong talent krijgt ook op dit platform een podium in de vorm van Moise Trustfull (dochter van Quinty Trustfull) Die volgt in haar moeders voetstappen en wil zelf nu ook haar eerste stappen gaan zetten in presenterend Nederland.

GOGO jongerenreizen

GOGO jongerenreizen organiseert jaarlijks voor meer dan 60.000 Nederlandse jongeren dé ultieme zomervakantie. Goed vervoer, transfers, accommodaties en betrokken reisleiders zorgen voor een onbezorgde tijd in het buitenland. De reisleiders staan garant voor 24/7 feest met bekende artiesten.

GOGO is onderdeel van de Sundio Group. Sundio Group representeert succesvolle travel brands in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken, Zweden en Spanje. Vanaf het hoofdkantoor in Zurich wordt het best aanbod in zon-, auto- en wintersport vakanties geselecteerd. Naast GOGO heeft Sundio Group de merken Sunweb, Bizz Travel, Beachmasters, Sudtours, Jiba, GOGO, Husk Studentenreizen, Eliza was here, Skikot, Ecart in het portfolio.

BizPress.nl