Festiloft | Geef jullie bruiloft een festival thema


Wil je samen met je partner een unieke trouwerij, kies dan een voor een Festiloft. De naam verklapt het al, met dit thema bouw je de bruiloft om tot echt festival. 

Het mooie van een Festiloft is dat je alles kan samenstellen naar jullie voorkeuren. Je kiest zelf de locatie, de tenten, camping, decoratie, artiesten etc. Maar onderschat dan ook niet het werk dat je ermee gaat hebben. Wij adviseren dan ook om een aantal mensen in je omgeving erbij te betrekken “de festiloft organisatoren“. Natuurlijk kan je het ook uit handen geven, kies dan een ervaren wedding-/eventplanner. 

Festiloften worden gehouden in een ongedwongen sfeer. Je kan de gasten zelfs melden dat ze semi chique komen, zo zie je online wel eens foto’s verschijnen van korte broeken, bretels en andere leuke zomerse festivaloutfits. 

Bij een Festiloft kies je helemaal zelf welke (groeps)activiteiten er komen en wat voor catering geserveerd wordt. Wat tegenwoordig uiteraard niet meer te missen is op een festival zijn foodtrucks. Deze rijdende en vaak unieke keukens zijn ideaal voor op het festivalterrein. Ze hebben weinig ruimte nodig en brengen vaak een leuke sfeer met zich mee.

Klik hier om op onze pagina te komen met meerdere tips voor het geven van een Festiloft.

Het bericht Festiloft | Geef jullie bruiloft een festival thema verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl